Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Acélszerkezet - Csarnok képes leírás - Acélszerkezet.tlap.hu
részletek »

Acélszerkezet - Csarnok - Acélszerkezet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: acelszerkezet.tlap.hu » Acélszerkezet - Csarnok
Keresés
Találatok száma - 14 db
Csarnok és épület acélszerkezetek kivitelezése-Szatobau Kft.

Csarnok és épület acélszerkezetek kivitelezése-Szatobau Kft.

A Szatobau Kft. Cegléd környéki építőipari szolgáltatók egyesülésével jött létre. A cég ennek megfeleleően teljeskörűen képes építőipari feladatokat ellátni. Kivitelezünk épület acélszerkezeteket, csarnokokat acél fémszerkezeteket, de tevékenységeink közzé tartoznak a vízvezeték szerelés, központi fűtés szerelés és a villanyszerelés is.

Csarnoképítés - Építő Simon Kft.

Csarnoképítés - Építő Simon Kft.

Az Astron acélszerkezetű rendszer alkalmas, raktárcsarnok, gyártó-, szerelőcsarnok, kereskedelmi létesítmény, többszintes irodaépület, autószalon vagy sportlétesítmény kivitelezésére. Az ilyen irányú beruházásokra komplett árajánlatot adunk, és azt a tervezéstől az engedélyezésen át a kivitelezésig lebonyolítjuk.

Csarnoképítés - Weinberg 93 Kft.

Csarnoképítés - Weinberg 93 Kft.

Csarnoképítés generálkivitelezés A-tól Z-ig, kulcsrakész átadással. Teljes körűen vállaljuk acélcsarnokok, ipari, kereskedelmi csarnokok, raktárcsarnokok, sportcsarnokok, autószalonok stb. építését a mélyépítési munkáktól az épületgépészeten át a tetőfedésig (acélszerkezet gyártás saját acélszerkezet gyártó üzemünkben, acélszerkezet szerelés, vasbeton szerkezet építés, tetőfedés, homlokzatburkolás, út és közműépítés) költségtervezéssel, műszaki tartalom optimalizálással. A csarnoképítés teljes folyamatára megoldást nyújtunk Önnek. Segítünk a projekt teljes lebonyolításában. 15 év gyakorlati tapasztalat és 215 referenciaépület után mikor építjük meg az Ön ipari csarnokát, kereskedelmi csarnokát?

Csarnoképítés rövid határidőn belül

Csarnoképítés rövid határidőn belül

Cégünk, a Nagy Kft már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik csarnokok építése, bádogos munkák és lemezmegmunkálás terén. Csarnoképítés terén készek vagyunk bármilyen egyedi igény és ötlet megvalósítására, de Lindab acélszerkezetű csarnokok gyors felhúzását, igényes kivitelezését is vállalja cégünk. Forduljon hozzánk, ha lemezek élhajlítására, szendvicspanelek szerelésére van szüksége, vagy nézzen szét webáruházunkban önfúró csavarért, polikarbonát anyagokért. Nagy Kft. ? Minőségi megoldások!

Csarnoképtés

Csarnoképtés

Csarnokot szeretne ? Legjobb helyen jár! Cégünk fő profilja a csarnoképítés. Nem csak hazai csarnoképítési munkákat vállalunk, hanem egy nemzetközileg is elismert és tevékenykedő csarnoképítő céget üzemeltetünk.Csarnoképítő cégünk autószalonok, gyártó-, ipari-csarnokok, raktárcsarnokok, újrahasznosító üzemek, sportcsarnokok építését is vállalja.

Fémszerkezet Kft.

Fémszerkezet Kft.

A Fémépítő Kft. 1989-es alapítása óta az általunk megszerzett tudás és birtokunkban lévő technika folyamatos fejlesztésével minőségi és pontos fém- és acélszerkezeteket, valamint felvonókat gyártunk. Partnercégekkel együttműködve több nagy külföldi és magyar cégnek beszállítója vagyunk. Munkáinkat minden esetben a határidőket betartva és a támasztott követelményeknek megfelelően teljesítjük, kedvező és versenyképes áron. Célunk, hogy minőségi és megbízható munkánk révén folyamatosan jelen legyünk régiónk építőiparában, ami által hozzájárulhatunk környezetünk jobbá tételéhez. Vezető munkatársaink közép és felsőfokú végzettséggel rendelkező szakemberek, munkájukat tervező programok segítik. Lakatos és hegesztő szakembereink érdekeltek a pontos, minőségi munkavégzésben, melyet németországi üzemi tevékenységben is továbbfejlesztettek. A Fémépítő Kft. alkalmazottainak száma 18 fő.

GlaMaNa

GlaMaNa

Cégünk a csarnoképítés (autószalonok, gyártó-, ipari-csarnokok, kereskedelmi épületek, irodaházak, logisztikai épületek, raktárcsarnokok, újrahasznosító üzemek, sportcsarnokok, uszodák, tornatermek, stb... ) területén, továbbá útépítés, közműépítés, mélyépítés, bontás és földmunka területén, teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfelei részére. Finanszírozás, tervezés, engedélyeztetés és generál kivitelezés. Gyakorlatilag egy csarnokot Önnek csak akarnia kell, mi minden ezzel kapcsolatos gondot leveszünk a válláról. A folyamat teljes egészére vannak megoldásaink. Képesek vagyunk segíteni a projekt teljes lebonyolításában. Léteznek megoldásaink épülő csarnokok finanszírozására. A szoftverekkel támogatott tervezés minőségi eredményt produkál, továbbá már a tervezés folyamán, költséghatékonyságot növelő javaslatokat tudunk tenni Megrendelőinknek. Sok éves tapasztalatainknak köszönhetően gyorsan be tudjuk szerezni a projekt megvalósításához szükséges engedélyeket. Segítséget tudunk nyújtani a beruházásnak megfelelő telek kiválasztásában. A kivitelezést szervezetten és gyorsan oldjuk meg, az alapok építésétől, a daru beszerelésén át a gyengeáramú kábelezésig bezárólag kulcsrakészen.

Hexasteel Kft.

Hexasteel Kft.

A HEXASTEEL Kft. építőipari kivitelezéssel foglalkozó, magyar magánszemélyek által alapított vállalkozás. 2004-ben a román piacon is megjelentünk szakági kivitelezőként. Cégünk romániai munkáinak mennyisége dinamikusan növekszik, ma már számos referenciamunkával rendelkezünk ezen a piacon is. A szakági munkák mellett vállaljuk acélvázas csarnokok kulcsrakész kivitelezését, valamint lakatos szerkezetek gyártását, szerelését is. Műszaki irányító állományunk nagy kivitelezési tapasztalattal rendelkező építésvezetőkből és műszaki előkészítő személyzetből áll. Fizikai állományunk 25 fő szerkezetszerelő és hegesztő szakmunkás. Kollégáink folyamatos továbbképzésére nagy hangsúlyt fektetünk. Saját állományunk mellett 100 fős állandó alvállalkozói körrel rendelkezünk, akikkel évek óta dolgozunk együtt. Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, a kivitelezéshez a legkorszerűbb műszaki berendezések állnak rendelkezésünkre. Célunk a szakági kivitelezésben meghatározó céggé válni az országban. Munkáinkat ennek szellemében végezzük. Legfőbb értékeink a pontosság, vevőközpontúság és rugalmasság. Vevőink elégedettségét a folyamatosan bővülő ügyfélkörünk és partnereinkkel kiépített hosszú távú kapcsolataink jelzik. További információval készségesen állunk személyesen is rendelkezésére. Reméljük, hogy a jövőben Önt is partnereink között köszönthetjük.

Pallér Csarnok Kft.

Pallér Csarnok Kft.

Csarnokok és csarnokrendszerek tervezése és kivitelezése a Pallér Csarnok Kft. jóvoltából. Alapos, mindenre kiterjedő tervezés jellemzi a céget, melynek segítségével minden megrendelő elkerülheti a többletköltségek okozta bosszúságot. A kivitelezés előtt 3D-s tervet készítenek a megrendelők számára, hogy pontosan lássák, hogyan is fog kinézni a kész csarnok. Mindig fix árat szabnak ki az általuk elkészített épületekre, ezáltal nincsenek utólagos kiadások és nézeteltérések. Messze ők kínálják a legkedvezőbb árakat csarnoképítés terén. Segítségükkel, akár milliókat is megspórolhatnak a megrendelők.

Hirdetés
PEM Buildings - csarnoképítés

PEM Buildings - csarnoképítés

A PEM acélszerkezetű csarnokok építésével foglalkozik. Magyarországon 1992 óta van jelen. A PEM Gmbh a Zeman vállalatcsoport tulajdona, mely csoport a könnyűszerkezetes építés területén jelentős gyártási és eladási tapasztalattal, valamint széleskörű termékskálával és szabadalmazott rendszerekkel rendelkezik. A weboldalon megtalálhatóak a PEM szolgáltatásai, termékei, tanúsítványai és referenciái.

Ralda-Fém

Ralda-Fém

A Ralda-FÉm Kft 2004-ben alakult családi vállalkozásként, kizárólag magántőkéből és azóta is töretlenül fejlődik. Fő tevékenységi körünkbe tartozik, fő és alvállalkozásban végzett építőipari kivitelezések készítése. Daruzott és daruzatlan acélszerkezetes csarnokok építése, a burkoláshoz a megrendelő igénye szerint trapézlemez vagy poliuretán hab hőszigetelési szendvicspaneleket alkalmazunk. Az általunk épített csarnokokkal maximálisan igazodunk vevőink igényeihez. Így szerkezetekkel és burkolatokkal az épület funkciójának leginkább megfelelő anyagokat alkalmazzuk. Az épületek statikai és építész terveit megbízott tervező csoportunk készíti. Szerkezeteink üzemileg hegesztett, festett, helyszínen csavarozott kapcsolatokkal készülnek. Korrózióvédelem: szerkezet típustól és igénybevételtől függően hagyományos festés, tűzgátló festés vagy tüzihorganyzás lehetséges.

Ruukki

Ruukki

A Rautaruukki cégcsoport fém alapú elemeket, rendszereket és komplett megoldásokat gyárt az Építőipar és Gépipar számára. Széleskörű termékskálával és ezeket kiegészítő szolgáltásokkal rendelkezik. A cégcsoport 2004 óra a Ruukki márkanevet használja.

Thermopanel, trapézlemez, szelemen forgalmazása

Thermopanel, trapézlemez, szelemen forgalmazása

A hajdu-trapez oldalon acélszerkezetes épületekhez talál thermopanelt, trapézlemezt, szelement és teherhordó trapézlemezt. Ásványgyapotos és polisztirolos thermopanel forgalmazása tetőhöz és oldalfalhoz egyaránt. A thermopaneleken túl tetőszerkezethez és oldalfal szerkezethez szükséges C és Z szelemenk forgalmazása. Öntartó trapézlemezek forgalmazása födémekhez, bennmaradó zsaluzathoz.

Zsiki Kft

Zsiki Kft

Cégünk tevékenységeihez rendelkezünk megfelelő létszámú, képzett szakemberekkel , elegendő szerszámkészlettel és gépjárművel melyek lehetővé teszik , hogy az ország illetve EU bármely pontján elvégezhessük a megrendelt munkáinkat. Főbb tevékenységeink: - Betonozott acélszerkezetek - Ipari , mezőgazdasági, kereskedelmi acélszerkezetű épületek gyártása kivitelezése akár szerelőipari kulcsrakész állapotig. - Acélváz szerkezetű csarnokok kivitelezése (tetőfedéssel és burkolással) - Könnyűszerkezetes házak kulcsrakész állapotig - Hűtőházak és hűtőkamrák (szendvicspanel) - Tetőfedés cserepes lemezzel (Gazdasági épületeknek : Trapézlemez , Szendvicspanel) - Könnyűszerkezetes garázsok illetve mellék épületek

Tuti menü