Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Acélszerkezet Gyártása Kelet Mo.-on képes leírás - Acélszerkezet.tlap.hu
részletek »

Acélszerkezet Gyártása Kelet Mo.-on - Acélszerkezet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: acelszerkezet.tlap.hu » Acélszerkezet Gyártása Kelet Mo.-on
Keresés
Találatok száma - 25 db
Amsys Művek

Amsys Művek

Az Amsys Művek Kft.-t jószándékú, igaz célokért küzdő emberek alapították, az alapító tagok saját tőkéjéből, 100%-os magyar tulajdonosi háttérrel. A cég élelmiszeripari gépek és durva acélszerkezetek tervezésével és gyártásával foglalkozik elsősorban. Kiterjedt kapcsolatrendszerünk, műszaki felkészültségünk, szakembereink, gépparkunk lehetővé teszi nagyobb kivitelezési munkák megvalósítását is.

ArcelorMittal Hungary

ArcelorMittal Hungary

Az ArcelorMittal Construction Hungary Kft. az ArcelorMittal nemzetközi cégcsoport tagja, amely finomacéllemezből építőipari termékeket és épületrendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz a mindenkori európai és magyar piaci igényeknek megfelelően.

Aretász

Aretász

Az ARETÁSZ Kft. 1996-ban alakult társaság. Tulajdonosa 100 %-ban magyar természetes személy. A cégünk jelenleg 50 fő-vel működik (6 fő szellemi, 44 fő fizikai dolgozó). Megalakulásunk után a cég dinamikus fejlődésnek indult, így mára a térség egyik meghatározó szolgáltatójává váltunk. Alvállalkozóként nagy számú megrendeléssel, szerződéssel ill. referenciával rendelkezünk. Cégünk rendelkezik tanúsított MSZ EN ISO 9001:2001-es minőségirányítási ill. MSZ EN ISO 3834-2:2006-os hegesztőüzem-alkalmassági rendszerrel. Nagy gondot fordítunk gépparkunk folyamatos fejlesztésére ill. dolgozóink folyamatos képzésére. (jelenleg 12 fő minősített hegesztővel dolgozunk). Tevékenységi körünk: fő tevékenységi körünk acélszerkezetek gyártása.

Bátony Metall

Bátony Metall

A Bátony-Metall Kft.-t, a dinamikusan fejlődő, 100 %-ban német tulajdonban lévő céget 1996-ban alapították. Megalakulásától kommunális berendezések (hótolók, kefés tisztító berendezések) fémszerkezeteinek gyártását végezzük, 2000.év végéig kizárólag német exportra termeltünk. 2000. év tavaszán saját finanszírozású beruházásba kezdtünk. Ennek eredményeként, felépült egy vadonatúj könnyűszerkezetes 3000 m2-es csarnok, melyben minden igényt kielégítő acélszerkezet gyártás folyik. Termékeink minőségi színvonala megfelel a német partnerek által előírt magas szintű követelményeknek. Az új csarnok megépültével lehetőség nyílt, termékeink hazai piacon történő bevezetésére. A belföldön értékesített berendezéseink a TÜV HANNOVER KTI. Minőség tanúsításával rendelkeznek.

BEfém Fa- és fémmegmunkáló

BEfém Fa- és fémmegmunkáló

A Befém Kft. 1999-ben alakult vállalkozás, mely elsősorban ipari gépgyártással, gépfelújítással, egyedi alkatrészgyártással, fémmegmunkálással foglalkozik. Az 1993 óta működő Master Elektromos Szerelő és Gépgyártó Bt gépipari tevékenysége, a folyamatosan növekvő megrendelések és a piaci igények szélesebb körű kielégítése érdekében kivált és új cégként új névvel, nagyobb létszámmal, több megmunkáló géppel és új telephellyel, Befém Fa- és Fémmegmunkáló Kft-ként folyatatta tevékenységét. Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a téglaipar területén, számos beruházásban vettünk részt az ország különböző területein illetve külföldön is. Főbb profilunk: acélszerkezetek hegesztése, fémmegmunkálás

Csaba-Berényi Gépgyártó

Csaba-Berényi Gépgyártó

A Társaság 1994-ben jött létre a KLADO Rt. Mezőberényi telephelyének megvásárlásával. A telephelyen 1948 óta különböző gépalkatrészek és acélszerkezetek gyártása folyik. A rugalmas vállalkozás a fő profil területén szerzett több mint 25 éves gyártási tapasztalat bázisán vevőinek megbízható, minőségorientált együttműködést kínál.

D-P Konzorcium

D-P Konzorcium

A 2001 óta működő cég profilja a bontási, gyártási és építési munkák kivitelezése, elsősorban acélszerkezetek tervezését és legyártását, valamint összeszerelését/lebontását és javítását végzi. A jelenleg 36 fős vállalat megbízható, kipróbált, és kiterjedt alvállalkozási kapcsolatokkal rendelkezik, így a nagyobb létszámot és kapacitást igénylő munkálatokat is problémamentesen, a megadott határidőre tudja elvégezni kifogástalan minőségben. Ipari berendezések, továbbá forgácsolt és hegesztett acél- illetve egyéb gépszerkezetek gyártása, felújítása, a helyszínen történő összeszerelése, bontása nagy gyakorlattal, országos kiszállással!

Ecoweld

Ecoweld

Az EcoWeld Kft. acélszerkezetek, rozsdamentes acél és alumínium tartályok építésére, és a hozzájuk kapcsolódó ipari technológia rendszerek kiépítésére, szerelésére szakosodott. Cégünk egyaránt termel hazai és külföldi piacra, aktív részt vállalva a fém és acélgyártásban, olyan területeken, mint vegyipar, olaj, gyógyszer és élelmiszergyártó ipar, raktárak, kikötők, termál és vízállomások. Az EcoWeld Kft. jól felszerelt és modern üzemeivel, saját gyártó és összeszerelő részlegének segítségével különlegesen magas minőségben állítja elő termékeit. Az EcoWeld Kft. jól képzett gépészmérnökökkel saját tervezési kapacitással rendelkezik, akik a termékeiknek legmegfelelőbb megoldást alkalmazzák speciálisan erre kifejlesztett 3D-s CAD illetve egyéb modern tervezőprogramokkal.

Euro-fém

Euro-fém

Cégünk 100 % -ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Alapelvünk , hogy a legjobb minőségű anyagból , a legjobb minőségű terméket állítsunk elő, a legjobb piaci árak mellett. Fontosnak tartjuk hogy már meglévő partnereinkkel jó viszonyt ápoljunk, és leendő új ügyfeleinkkel megtaláljuk mindenki számára legkiválóbb megoldásokat. Cégünk 2005-ben alakult majd egyre növekvő munkáink eredménye, hogy 1 évvel ezelőtt sikerült egy saját beruházásba kezdenünk , aminek eredménye egy vadonatúj 600m2 -es csarnok melyben minden igényt kielégítő acélszerkezet gyártása folyik. Csarnokunkhoz tartozik 2 szintes 160m2-es irodaház is. Cégünk alkalmazásában álló 8 szakember összeszokott társaságot alkot, akik minden munkában felmerülő problémákat rugalmasan tudásuk szerint megoldanak.

Hirdetés
Fémdekor Kft.

Fémdekor Kft.

Vállaljuk rozsdamentes korlátok tervezését, készítését és felszerelését ingyenes helyszíni felméréssel és rövid határidővel. Rozsdamentes korlátrendszereinkre 30 év garanciát vállalunk! A 30 év garanciát azért tudjuk vállalni, mert csakis minőségi anyagokkal dolgozunk, semmilyen esetben sem használunk fel hibás vagy minőségileg nem megfelelő rozsdamentes termékeket. A rozsdamenetes acél korlát anyagában rozsdamentes, tehát valóban ellenáll a nedvességnek és nem rozsdásodik, ezért semmilyen felületkezelést nem igényel. Kérjen ajánlatot és igyekszünk egy munkanapon belül válaszolni Önnek!

Fémépszer - Szeged

Fémépszer - Szeged

A Fémépszer Kft. megalakulása óta folyamatosan alkalmazkodik a megrendelő igényeihez, elvárásaihoz. Szakemberei folyamatosan részt vesznek az alkatrész beszállítók által tartott tanfolyamokon, előadásokon. Nagy súlyt fektet a cég hidraulikus és villamos szakembereinek továbbképzésére, hogy naprakészek legyenek a legújabb hidraulikus vezérlés, PLC hajtások és vezérlések területén is. Tevékenységi körünk rugalmasan alakítható a megrendelők igényeihez mérten, működési területünkön rendelkezünk azon szakmai tapasztalattal és tudásbázissal, mely a megfelelő technológiai háttér mellett képes minden igényt kielégíteni.

Fémszerkezet Kft.

Fémszerkezet Kft.

A Fémépítő Kft. 1989-es alapítása óta az általunk megszerzett tudás és birtokunkban lévő technika folyamatos fejlesztésével minőségi és pontos fém- és acélszerkezeteket, valamint felvonókat gyártunk. Partnercégekkel együttműködve több nagy külföldi és magyar cégnek beszállítója vagyunk. Munkáinkat minden esetben a határidőket betartva és a támasztott követelményeknek megfelelően teljesítjük, kedvező és versenyképes áron. Célunk, hogy minőségi és megbízható munkánk révén folyamatosan jelen legyünk régiónk építőiparában, ami által hozzájárulhatunk környezetünk jobbá tételéhez. Vezető munkatársaink közép és felsőfokú végzettséggel rendelkező szakemberek, munkájukat tervező programok segítik. Lakatos és hegesztő szakembereink érdekeltek a pontos, minőségi munkavégzésben, melyet németországi üzemi tevékenységben is továbbfejlesztettek. A Fémépítő Kft. alkalmazottainak száma 18 fő.

Ferra

Ferra

A FERRA Kft. elődjét, a Mezőgép Vállalat hajdúszoboszlói gyáregységét 1952-ben állami vállalatként alapították. A cég, a vállalatcsoport tagjaként sokféle mezőgazdasági gép, berendezés (többek között serleges elevátorok, hevederes szállítószalagok, növényvédő gépek) gyártását végezte, munkamegosztásban. A FERRA Kft. 1990 óta működik önállóan, az 1994. évi privatizáció óta pedig Kft-ként, magánvállalkozásban. A cég fő tevékenysége középnehéz acélszerkezetek gyártása 5 tonna egyedi tömegig. A FERRA Kft. nagy tapasztalatokkal rendelkezik közúti haszongépjármű felépítmények, billenőputtonyok, jármű- és gép alvázak, építőipari gépalkatrészek (emelőkarok) gyártásában. A FERRA Kft. speciális gépeivel vállal láng- és plazmavágást 9 m hosszig, élhajlítást, lemezdarabolást akár 6 m hosszig, különleges 2 fejes fúró-maróművel való megmunkálást.

Ferroprofil

Ferroprofil

A Ferroprofil Kft 1991-ben alakult az OÉÁ Hegyaljai Üzemfenntartó műhelyéből. Alaptevékenységünk acélszerkezetek gyártása és szerelése, valamint gépi forgácsolás. Feltételrendszerünk mind személyi, mind műszaki területen jónak mondható. Az alaptevékenységben jártas vezetőkkel, dolgozókkal és minősített hegesztőkkel rendelkezünk. Üzleti kapcsolataink, széleskörű piackutató tevékenységünk és végzett munkáink alapján az ország minden területén vannak partnereink.

Halleexpress

Halleexpress

Több éves tapasztalatunkat kamatoztatva, egy olyan jól szervezett struktúrában működő, és a vevői elvárásoknak maximálisan megfelelő csarnokgyártó-és építő céget hozzunk létre, amely mind a hazai mind a nemzetközi piacon vezető szerepet tölthet be. Fő profilunk a könnyűszerkezetes ipari csarnokok építése, illetve csarnok tartó szerkezetek egyedi méretben történő gyártása. Tevékenységünket Gödöllőhöz közeli telephelyünkön, 14 fős szakképzett munkavállalói csapattal végezzük.

Kozuki Metál

Kozuki Metál

A trapézleme és cserepeslemez megrendelés összeállításakor figyelembe kell enni az átfedést. Az alábbi ábrákon lévő méretek alapján kiszámítható a táblák száma. Az első trapézlemez tábla teljes szélességben számítandó (T20 1115mm, T40 1055mm). A további trapézlemezek számításakor a hasznos szélességgel kell számolni. (hasznos szélesség=teljes szélesség-átfedés, T20 lemez esetén 1056mm, T40 lemez esetén 960mm) Csrepeslemez esetén teljes szélesség 1135mm, hasznos szélesség 1000mm Megrendelés készítésekor gondoljon a csavarokra, C és Z idomokra is.

Pavilon Bt.

Pavilon Bt.

Cégünk 1992-től látja el ügyfeleit fémkonténerekkel valamint fémszerkezetekkel. Kezdve az egyszerű fémipari termékektől (kerítés, kapu, korlát, előtető, díszkerítés, toló-, úszókapu, stb.) a sok időt és precizitást igénylő könnyűszerkezetes épületek gyártásán és javításán át a különböző konténerek (lakókonténerek, elárusító pavilonok, nyaralók, stb.) gyártásáig.

Tuti menü