Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Acélszerkezet Gyártása Kelet Mo.-on képes leírás: Steel - Zsiki [2. oldal]
részletek »

Acélszerkezet Gyártása Kelet Mo.-on: Steel - Zsiki [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: acelszerkezet.tlap.hu » Acélszerkezet Gyártása Kelet Mo.-on
Keresés
Találatok száma - 25 db
Steel-Studio

Steel-Studio

Számunkra fontos, hogy határidőre elkészítsük megrendeléseinket és minőségileg a legjobbat nyújtsuk ügyfeleinknek. Egy nagy volumenű építkezésnél nagyon fontos tényező a jó ár és a határidőre elvégzett munka. Ha a gépezet egyik fogaskereke késik, akkor a többi sem tud megfelelően hajtani. Mi mindig igyekszünk megfelelni a követelményeknek! Épületek, csarnokok tetőszerkezetének és vázszerkezetének kialakítását vállaljuk!

Süd-Alu

Süd-Alu

A Süd-Alu Kft több mint 10 éve áll Partnerei rendelkezésére. Ismerkedjen meg velünk és tevékenységeinkkel, melyek között bizonyosan talál olyat, mely felkeltheti érdeklődését. Cégünk hódmezővásárhelyi és szentesi telephelyein a magasan képzett kollégák kiemelt gondot fordítanak a piac magas minőségi követelményeinek kielégítésére.

T&T Technik

T&T Technik

A jelenlegi T&Technik Kft-t, mint Gépállomást alapították 1949-ben, mely 1954-től Gépjavítóként működött. HÓDGÉP néven 1972-töl előtérbe került a gépgyártás, elsősorban a mezőgazdasági szállító eszközök és a vontatott betakarító gépek, melyeket később felváltottak az önjáró kombájnok. A HÓDGÉP vállalat 1990 után a privatizációs folyamat eredményeként 1995-től magántulajdonba került. A gyár profilja, a piaci igényekhez alkalmazkodva, a hagyományos mezőgazdasági gépgyártás mellett a környezetvédelmi kommunális berendezések, hulladéktömörítő prések, hagyományos és szelektív hulladékgyűjtő konténerek, valamint igény szerinti speciális konténerek, tartályok, kovácsolt épület-, és tér díszítőelemek, szállítóeszközök gyártása, forgalmazása belföldre és külföldre egyaránt. Ezen kívül vállaljuk tárolószínek, csarnokok, bármilyen fémszerkezet kivitelezését, műszaki rajz vagy akár egyeztetés alapján is - alapanyagtól a festett késztermékig.

Társ-95 Kft.

Társ-95 Kft.

Társ-95 Kft. közel két hektáros telephelye Debrecen keleti ipari területén található. Rendelkezünk nagy alapterületű, daruzott gyártócsarnokokkal, raktárépülettel, korszerű iroda és szociális épülettel. Házon belül valósítjuk meg az acélszerkezet gyártás minden lépését a revétlenítéstől, darabolástól a lakatos - hegesztő - forgácsoló munkákon át a felületkezelésig. Helyszíni szerelési feladatokra gyakorlott szerelőcsapatunk , kiterjedt személyszállító és tehergépjármű parkunk rendelkezésre áll. Építőipari kivitelezési munkákat teljes körű lebonyolítással, társaságunkkal szoros kapcsolatban együtt dolgozó tervezőkkel, alvállalkozói körrel és beszállítókkal együttműködve végzünk.

TempoBau 2000

TempoBau 2000

A Tempo-Bau 2000 Kft a közelmúltban családi vállalkozásként lett alapítva, hangsúlyozottan a folyamatos fejlődést szem előtt tartó, vagyonnal rendelkező, épülő cég. Tulajdonosai 1996 óta foglalkoznak építőipari acélszerkezetek, konténerek és építőipari berendezések gyártásával, illetve acélszerkezetek építésével, könnyűszerkezetes borításával. Az utóbbi időszakban főként az építőipari kivitelezés lett a tulajdonosi fő profil. Telephelyünkön rendelkezünk a vállalt munkák megvalósításához szükséges saját tulajdonú állványrendszerekkel, targoncákkal, autódaruval, kis teher gépjárművekkel, hegesztő trafókkal - inverterekkel, kis és nagy teljesítményű ütve csavarozó és csavarbehajtó gépekkel, szintezőműszerekkel, illetve egyéb célirányú szerszámkészletekkel; valamint mobil-, ill. telepített hajlító és daraboló gépekkel, az élhajlított szegő elemek és hidegen hajlított lemezalapú profilok gyártásához (3 fm / db hosszúságig). A munkaterületeken saját tulajdonú lakó-, iroda és raktár konténereket helyezünk el. Amennyiben a megrendelő szükségét érzi, úgy képesek vagyunk jelentős, a gyártásban is üzemeltethető nagyteljesítményű (500 A kapacitású) vízhűtéses hegesztőgépeket, plazma és lángvágó apparátokat is biztosítani a helyszínen.

Térváz

Térváz

Fémszerkezetek gyártása saját tulajdonú 7000 m2-es daruzott üzemcsarnokban történik. Korszerű NC vezérlésű lemezmegmunkáló, idomvágó és lyukasztó, digitális szögmérős fűrészgépek, védőgázas hegesztő berendezések állnak rendelkezésre. A gyártást saját szakembereink végzik, akik gyakorlott szerkezetlakatosok, minősített hegesztők, tapasztalt irányítók. Megbízható, rövid határidővel teljesítő, állandó szállítók stabil minőségű anyagaival dolgozunk.

Turbo Pegazus

Turbo Pegazus

Cégünk 2000-ben alakult családi vállalkozásként. Kezdő profilunk a másodosztályú német minőségű szendvicspanelek importálása, ill. magyarországi forgalmazása volt. 2001-ben tevékenységünket kiegészítettük másodosztályú festett lemezek értékesítésével is, mint síklemez ,mint trapézlemez formában. 2002-ben bővítettük szolgáltatásainkat élhajlításokkal, vagyis festett lemezek profilozásával. Ügyfeleink igényeit követve a következő évben, 2003-ban elkezdtük az acélszerkezetek, csarnokvázak gyártását, forgalmazását, illetve egyéb szerkezeti lakatos munkák kivitelezését is. Ebben az évben kezdtük el a szendvicspanelből készített nyílászárókat gyártani (bejárati ajtók, kétszárnyú kapuk). A kapuk gyártása maga után vonta a szekcionált garázskapuk forgalmazását is. Cégünk egyedinek számít még mai napig is, hogy elérhető áron lehet kapni külön garázskapu alkatrészeket és külön szekcionált garázskapupanelt. 2004-ben trapézlemezgyártó gépsorunkat üzembe helyeztük. Ebben az évben kezdtük el ügyfeleink igényeit figyelembe véve bővíteni szolgáltatásainkat a teljes kivitelezéssel, az általunk gyártott csarnokvázak felépítésével, forgalmazott termékeink burkolási munkálataival. Telephelyünk folyamatosan bővül.

Zsiki Építőipari Kft.

Zsiki Építőipari Kft.

Cégünk tevékenységeihez rendelkezünk megfelelő létszámú, képzett szakemberekkel , elegendő szerszámkészlettel és gépjárművel melyek lehetővé teszik , hogy az ország illetve EU bármely pontján elvégezhessük a megrendelt munkáinkat.

Tuti menü