Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Acélszerkezet Gyártása képes leírás - Acélszerkezet.tlap.hu
részletek »

Acélszerkezet Gyártása - Acélszerkezet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: acelszerkezet.tlap.hu » Acélszerkezet Gyártása
Keresés
Találatok száma - 35 db
 ARCO Művek

ARCO Művek

Az ARCO Művek Építészeti és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 1999 májusában, az alapító tagok magántőkéjéből alakult. Társaságunk az ország egész területén működik, generálkivitelezőként vagy alvállalkozóként komplett vagy részfeladatok megoldására. Acélszerkezet gyártás - az optimalizált tervezés alapján bármilyen tömör-, vagy - rácsos jellegű szerkezet gyártása revétlenítéssel, alapmázolással, vagy tüzihorganyzással

 ÉTA KözKereseti Társaság

ÉTA KözKereseti Társaság

Cégünk fő tevékenységi köre acélszerkezet gyártása és szerelése, gépek-, gépelemek tervezése és gyártása, épületgépészeti-, technológiai szerelések, valamint az ezekhez tartozó építőmesteri- és egyéb installációs feladatok elvégzése. Megbízásaink során, a szerkezetgyártásokon kívül, a gépész technológia, a hidraulika, a pneumatika, és ezek vezérlése (PLC is) kivitelezéseket sikeresen, megbízóink igényének megfelelően teljesítjük.

3K 2002 Fémipar

3K 2002 Fémipar

1990-ben egyéni vállalkozással kezdődött cégünk indulása, fémszerkezetek és egy-egy kazángyártással. Munkáinkat a legjobb minőségben a megrendelőink igényei szerint végeztük. 2002-ben alapítottuk meg családi vállalkozásunkat.

Acél kis és nagykereskedelem

Acél kis és nagykereskedelem

Minőségi acéltermékeket, köracélt, hengerelt acélt, rúdacélt vásárolhat nálunk kedvező áron. Egyéb termékek: négyzetacélok, lemezek, csövek, húzott acélok. Termékeink további megmunkálásra felhasználhatók, úgymint kovácsolás, forgácsolás. Alkalmasak különböző méretű és fajtájú gömbcsuklók, tengelyek, fogaskerekek és egyéb gépalkatrészek gyártásához. Vevőink igényének megfelelően kívánt méretre vágjuk a köracélokat. Cégünk 1992 óta foglalkozik különböző méretű és minőségű melegen hengerelt köracélok kis- és nagykereskedelmével. A LoksACÉL Kft. 2001.november 19-én alakult KOHEV Kft. néven a már 1992 óta működő KOHEV BT. tovább fejlesztett változataként. Cégünk több éves tapasztalatának köszönhetően termékeinket mindig az elvárt minőségben és megállapodott mennyiségben adjuk át megrendelőink megelégedettségére. Partnereink az ország egész területén megtalálhatóak. A minőség politikai célok megvalósítása érdekében a LoksACÉL Kft. MSZ EN ISO 9001:2001 számú szabvány szerinti minőségirányítási rendszert vezetett be, melynek hatékonyságát annak folyamatos fejlesztésével tartjuk fenn. Tevékenységeink során csak olyan beszállítókkal működünk együtt, akik megfelelnek cégünk minőségpolitikai elvárásainak.

Acéláru | Betonacél - Tolnay Vasker

Acéláru | Betonacél - Tolnay Vasker

2000 óta 5200m2-es pátyi iparterületünkön széles választékban kapható vasanyag. Betonacél, síkháló, zártszelvény, köracél, laposacél, négyzetacél, szögacél, vaslemez, I-gerenda, U- gerenda, HEA gerenda, HEB gerenda, IPE gerenda és közel 8000 egyéb termék. A termékeket azonnali kiszolgálás melett, darusautóval közvetlenül raktárról szállítjuk ki.

Acélszerkezet - Industria Kft.

Acélszerkezet - Industria Kft.

Az oldalon szakmai szövetségek támogatásával rendszereztük az acélszerkezetekkel kapcsolatos termékeket és szolgáltatásokat. A cégekről és termékekről szereplő tartalmat nem szoftverekkel állítottuk elő, hanem a cégek állították össze és menedzselik önmagukról. Az oldalon a keresések eredménye két találati lista. Az egyik a keresésnek leginkább megfelelő cégeket, a másik a konkrét termékeket és szolgáltatásokat tartalmazza. A keresések után a találatok tovább szűkíthetők, a találati listák mellett felsorolt szempontrendszer alapján. A cégekről illetve termékeikről olyan információt tud meg a látogató, ami eddig egy helyen összeszedve nem volt elérhető. Oldalun a Magyar Tartalomipari Szövetség által rendezett e-fesztiválon, 'A legjobb e-szolgáltatás Magyarországon' kategória bronzérmét nyerte.

Acélszerkezetű épületek Red Generál Győr

Acélszerkezetű épületek Red Generál Győr

A Red Generál építőipari vállalkozás 2003-ban alakult. Állandó munkatársainak száma 30 fő, amely igény esetén megbízható alvállalkozók közreműködésével bővíthető. Szolgáltatásai és termékei az építőiparhoz és a lakatos iparhoz kapcsolhatók. Acélcsarnokok gyártása, lakóépületek generál kivitelezése, állvány és zsalurendszerek bérbeadása. Minőségi munka, hatékonyság!

Ambrus Acélszerkezet

Ambrus Acélszerkezet

Az Ambrus Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft. 2003 óta családi vállalkozásként működik. Ezt megelőzően a vezetőség 1988 óta működött az építőipar területén, akkor még egyéni vállalkozásként. A tevékenységünk során megvalósult számos létesítmény építése során szerzett tapasztalatok biztosítják a kivitelezés folyamán a felelős és precíz munkavégzést. Elsődleges szempontnak tartjuk a beruházások során megtalálni a megrendelő számára legkedvezőbb műszaki megoldásokat, hozzárendelve a költségtakarékos, gyors megvalósítást.

Astron

Astron

Európai piacvezető a kereskedelmi és ipari acélszerkezetű csarnokok területén. Gyártóüzem Luxemburgban, Csehországban és Oroszországban. Minőségi tanúsítvány az ISO 9001:2000 (TÜV Bauqualität, SOCOTEC Qualité) szerint. Nemzetközi jóváhagyás valamennyi nyugat- és kelet-európai országban. Több mint 40000 referencia épület.Több mint 40 éves tapasztalat

Hirdetés
Atlantic

Atlantic

Az acélszerkezeti üzem fő tevékenysége acélszerkezetek, acélvázas épületek gyártása és helyszíni szerelése. Ezen belül készítünk kulcsra készen üzemcsarnokokat (alapozás, szerelés , technológiai szerelés, villanyszerelés, festés-mázolás stb.). Szerelünk Lindab, Metab lemezeket, csatornákat, légtechnikai vezetékeket. Gyártó kapacitásunk 3 tonnás darabokig tud kivitelezni különböző méretű egységeket. A maximális hosszméret 50 méter, így lehetőségünk van 50 méter fesztávú épületek, épületvázak gyártására is Rendelkezünk továbbá forgácsoló gépekkel, az acélszerkezetek gyártásához szükséges korszerű hegesztő berendezésekkel, valamint lemeztechnológiai gépekkel.

CNC vízsugaras vágás

CNC vízsugaras vágás

Cégünk rövid határidővel vállal vágási munkákat, CNC vezérelt 2000x3000 mm munkaterű vízsugaras vágógéppel. Akár fémet, követ, élelmiszert, műanyagot, vagy bármilyen ipari anyagot kell vágni, az autógyártásban használt külső vagy belső elemeket szabni, nehéz jobb módszert találni a feladat elvégzésére, mint a vízsugárral történő vágást. A technológia elsősorban lemezszerű alkatrészek megmunkálására alkalmas, de mivel akár 100mm vastag anyagokat is képes vágni ezért bármilyen alkatrész 2 dimenziós kontúrjának kialakítható a segítségével. Várjuk megrendeléseiket egyedi- és sorozatban gyártott alkatrészek vágására egyaránt.

Darusín

Darusín

Cégünk 1999-ben alakult, az ezt megelőző 10 éves időszakban szerzett szakmai tapasztalatokra alapozva. 2001-ben önálló telephellyel, daruzott csarnokkal, új gépekkel, berendezésekkel, valamint tapasztalt szakembergárdával folytattuk tevékenységünket. Új a kornak megfelelő gépekkel, berendezésekkel bővítettük technológiánkat és kapacitásunkat az elmúlt évek során, egyben hozzájárulva ezzel a környezet védelméhez. Szakembereink állandó továbbképzéséről gondoskodunk. Tevékenységünk daruk és darupályák komplett gyártása, szerelése, karbantartása, valamint acélszerkezetek, acélszerkezetű épületek, csarnokok gyártása, kivitelezése. Lemezmegmunkálás, CNC láng- és plazmavágás, komplett felületvédelem. Megbízóink részére komplex szolgáltatást nyújtunk, a tervezéstől a kivitelezésig, határidő és minőség garantálásával. Cégfilozófiánk hangsúlyos eleme az üzletfeleink igényeinek maximális kielégítése, cégünk hírnevének növelése.

Dunaferr

Dunaferr

Társaságunk döntően épület és ipari tartó acélszerkezetek gyártásával foglalkozik, de termékeink között megtalálhatóak a villamos távvezeték oszlopok, a telekommunikációs tornyok, az építőipar állványszerkezetek és az útkorlát-rendszerek is

Élhajlítás, lemezmegmunkálás

Élhajlítás, lemezmegmunkálás

Kínálatunkban egyaránt megtalálhatók a Lindab és a Lexan termékei. Mindkét gyártó híres arról, hogy nagy hangsúlyt fektet az innovációra, termékeik tökéletesítésére. Akár szendvicspanel, akár polikarbonát lemez ? biztos lehet benne, hogy nálunk az elérhető legmagasabb minőséget fogja megkapni. Ez a színvonal nemcsak termékeinkre, hanem az általunk végzett kivitelezési munkákra is jellemző. Nem számít, hogy komplex ipari kapurendszert kell kiépítenünk, vagy egyszerű élhajlítás a feladat, mindig a legtöbbet nyújtjuk.

ÉMSZ

ÉMSZ

A társaság 1995-ben alakult az addig a gabonaiparban dolgozó műszaki szakemberekből. Fő tevékenysége a technológiai szerelés (gabonaipari) és gépgyártás, valamint meglévő üzemek korszerűsítése, karbantartása. A technológia kialakítása, felújítása során szükséges kiegészítő berendezéseket valamint acélszerkezeteket és tartályokat szintén saját szakembereink gyártják le. A referenciamunkáink szinte az egész ország területén megtalálhatóak. Szerelési munkát már többször végeztünk Ausztriában, gyártottunk gépeket horvátországi megrendelésre. Az elmúlt idő alatt tapasztalatokat szereztünk egyéb területeken (fűrészpor pelletálás, brikettgyártás, üvegipar) is az anyagszállító berendezések és porelszívó rendszerek méretezése, gyártása, beszerelése vonatkozásában.

Euroelement

Euroelement

Cégünk, az Euroelement Szerkezeti elem gyártó, Felületkezelő, Ipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság alapítása óta - 1993 - folyamatosan, egyre növekvő ütemben hódít a szerkezeti elem gyártás területén. Cégünk egyik alapító tagja a BRUNO KIENZLER GmbH. Beteiligungen, amely piacvezető Németországban az utasváró pavilonok és kiegészítőik, valamint az utcabútorok gyártásának tervezésének, fejlesztésének és értékesítésének területén. Hazai viszonylatban, ezt mára már mi is elmondhatjuk magunkról. Utasváró pavilonok gyártásával korábban - 1989-től - az INTERMÉDIA Kft. foglalkozott. Új vállalkozásunkat a tevékenységi körök szétválasztása (profiltisztítás) miatt - alapítottuk. Évről évre, fejlődésünk dinamikájának megfelelően egyre nagyobb projekteket viszünk végbe a legkülönbözőbb területeken. Partnereinknek a minőséggel szemben támasztott igényeihez igazodva cégünk valamennyi tevékenységére, érvényes MSZ EN ISO 9001:2001 számú szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszert működtet. A tanúsítást a TÜV Hannover KTI Kft. végezte el.

Fémépítő Fémszerkezet Gyártó és Szerelő Kft.

Fémépítő Fémszerkezet Gyártó és Szerelő Kft.

Cégünk fémmegmunkálással foglalkozik, melyen belül fém- és acélszerkezetek valamint felvonók gyártására és tervezésére vagyunk szakosodva. Cégünk 1989-es alapítása óta több nagy külföldi és magyar cégnek beszállítója. Vezető munkatársaink közép és felsőfokú végzettséggel rendelkező szakemberek, munkájukat tervező programok segítik. Lakatos és hegesztő szakembereink érdekeltek a pontos, minőségi munkavégzésben, melyet németországi üzemi tevékenységben is továbbfejlesztettek.

Tuti menü