Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Acélszerkezet Gyártása képes leírás: Futura - Vastech [2. oldal]
részletek »

Acélszerkezet Gyártása: Futura - Vastech [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: acelszerkezet.tlap.hu » Acélszerkezet Gyártása
Keresés
Találatok száma - 35 db
Futura - Fémszerkezet

Futura - Fémszerkezet

Rozsdamentes korlátok és fémszerkezetek gyártása egyedi tervek alapján Budaörsön az Arany János utcában a Futura Fém Stúdió cégénél. Vállalkozásunk már több, mint 18 éve fut, korábban csupán rézbútorok gyártásával foglalkoztunk, azonban mára már a standard, vagy a rozsdamentes korlátok gyártását tartjuk cégünk fő profiljának.

HO-RA

HO-RA

A HO-RA KFT közel 20 éve aktív szereplője az építőipari piacnak. A vállalat a kilencenes évek végén létre hozta acélszerkezet gyártó divízióját, amely kész megvalósítani a legkülönfélébb szerkezeteket 6000 m2-es abdai gyártóüzemében a kor legmodernebb technológiáinak alkalmazásával. A magasfokú minőség biztosítására személyes garanciánkon túl vállalatunk nemzetközi tanúsítványokkal rendelkezik, melyek szavatálják termékeink kiváló nívóját.

Horacél

Horacél

A Horacél Kft. mind a hazai, mind az európai piacon jelentős referenciákkal rendelkező, elismert cég. Gyártási tevékenységünkhöz rendelkezünk megfelelő létszámú, magasan képzett szakemberrel, minősített hegesztőkkel, tanúsított hegesztési technológiákkal és a legmagasabb szintű hegesztőüzemi tanúsítással az ISO 3834-2 szabvány szerint. Termékeink megfelelősége és a vevői megelégedettség növelése érdekében ISO 9001 szabvány szerinti, tanúsított minőségirányítási rendszert működtetünk, amely magába foglalja a tervezés, gyártás és végellenőrzés folyamatait is. Amennyiben a tevékenységeikhez szükséges bármilyen rendeltetésű acélszerkezetet, csarnokot kívánnak építtetni, vagy bármely más termékünk felkeltette érdeklődésüket és meg kívánják vásárolni, örömmel állunk rendelkezésükre.

Hőszig

Hőszig

Könnyű és középnehéz hegesztett acélszerkezetek, berendezések, épület acélszerkezetek, tartályok gyártása. A társaság az 1995 év második felében kezdte meg acélszerkezet gyártó tevékenységét. A bővülő piaci kapcsolatok és az egyre erősödő minőségi követelmények magukkal vonták az üzem technikai fejlesztését. A 2007. évben már 70 főt foglalkoztató üzem, dinamikus szakmai fejlődésével mind nagyobb kapacitással bír. A kor ipari színvonalának megfelelő gyártóeszközök lehetővé teszik a tevékenységi kör szélesedését, így az időközben megszerzett tanúsítványok és a nyugat-európai partnerek megelégedettsége a befektetések eredményességét jelzik. Felkészültségünk ca. 1000 t acélanyag feldolgozását teszi lehetővé évente, általános acélszerkezetre vetítve.

Illés Lajos Vállalkozási Menedzser

Illés Lajos Vállalkozási Menedzser

Szeretnénk figyelmébe ajánlani vállalkozásunkat, és felajánlani szabad kapacitásunkat. A vállalkozás 1996-ban alakult, fő tevékenységi köre a gépészeti tervezés, fémfeldolgozás, fémszerkezetgyártás (általános lakatos szerkezettől a középnehéz épület acélváz szerkezetig) különböző lakó- illetve tároló konténerek gyártása, halászati etetőcsónakok gyártása, acélszerkezetű épületszerkezetek gyártása és helyszíni szerelése, forgácsolás.

Inverter hegesztőt keres jó áron? Nálunk biztosan megtalálja a megfelelőt!

Inverter hegesztőt keres jó áron? Nálunk biztosan megtalálja a megfelelőt!

A korszerű hegesztéstechnika eszközei garantálják az erős, esztétikus varratokat. Az inverteres hegesztőgép mellett megrendelheti tőlünk a munkához szükséges anyagokat, tartozékokat. Kínálatunkban számtalan hegesztőpálca és hegesztőpajzs is szerepel. A fémmegmunkálás egyéb szerszámait is megtalálja webshopunkban a MIG hegesztő pisztolyától az ívhegesztő berendezések testcsipeszeiig, de plazmavágó is kapható áruházunkban. Nálunk a széles választék mellé magas minőség és alacsony ár társul. Tekintse meg termékeinket!

K-Ferro Kft.

K-Ferro Kft.

Cégünk az acélkereskedelemben és gyártásban több mint 10 év szakmai tapasztalattal rendelkezik és mára már három telephelyen folytatja tevékenységét. Trapézlemezek, hullámlemezek, cserépmintás lemezek, kerítésoszlopok és kerítésrendszerek, szőlészeti fém támrendszerek, zártszelvények és idomacélok, valamint ereszcsatornák és mobilgarázsok forgalmazása mellett ezen anyagok igény szerinti méretre gyártását is vállaljuk. Rugalmasságunk és nyitottságunk lehetővé teszi, hogy megrendelőink egyedi igényeinek megfeleljünk és mindezt a lehető legrövidebb határidővel és legkedvezőbb áron tegyük.

Kész Építőipari Zrt

Kész Építőipari Zrt

KÉSZ Csoport - Érték a térben Cégünk, a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. a magyarországi építési piac egyik meghatározó társasága, a közép-európai térség jelentős szereplője. A legváltozatosabb referenciák fémjelzik munkánkat a magán és az intézményi beruházások terén. Versenyképes árakon, a határidők betartásával nyújtunk kiemelkedő minőséget és szolgáltatásokat.

Kiváló minőségű kapcsolható polcrendszerek

Kiváló minőségű kapcsolható polcrendszerek

Nagyteherbírású, kapcsolható polcrendszereinkkel a legtöbbet hozhatja ki raktárhelyiségeiből. A variálható, salgó polcokkal tökéletesek kihasználhatja a rendelkezésre álló helyet. Ha költséghatékony megoldást keres, válassza használt polcrendszereinket! Minden, korábban használt polcunkat ellenőrizzük, válogatjuk, felújítjuk és újrafestjük, ezzel garantálva a hibátlan minőséget. Talál nálunk nehéz és raklaptároló állványt is. Kalkulátorunk segítségével néhány perc alatt kiszámíthatja a kívánt polcrendszer árát.

Hirdetés
Lakics

Lakics

A cégcsoport teljes körűen fel van készülve a korszerű hegesztett acélszerkezetek gyártására. A cégek struktúrájának kialakításánál elsősorban a gyártási technológiák sorrendbe történő állításának figyelembevételével igyekeztünk a helyi adottságok maximális kihasználása mellett a vevői igényekre koncentrálni, így az egyszerű táblalemezből a gyártási sor végén egy kompletten elkészített, forgácsolt végterméket tudunk előállítani.

LV- KOR

LV- KOR

Cégtörténet: 1984.-től egyéni vállalkozásként indult a tevékenységünk gépalkatrészek gyártásával. Később Betéti Társaság cégformában, lakatos és villamosipari tevékenységekkel kibővítve dolgoztunk.1997.-től a rozsdamentes acél termékgyártás lett a cég fő profilja,amit 2003.-tól Korlátolt Felelősségű Társaság cégformában gyakorolunk immár újonnan épült, korszerű telephelyünkön. A vállalkozás 100 %.-ban magántulajdonban van. Tevékenységünk: acél,- rozsdamentes acél termékek gyártása; szerkezetek, tartályok készítése és szerelése; korlátok, kerítések, kapuk készítése- szerelése; gépek, gépegységek átalakítása; szállítószalagok- pályák építése; hegesztőmunkák, s újabban takarítás-szolgáltatás is.

Madar és Madarvas Kft.

Madar és Madarvas Kft.

Madar és Madar Kft - vas és építőanyag kereskedés. 2009-től online árurendelési lehetőséggel, kedvező szállítási tarifákkal állunk kedves vásárlóink rendelkezésére. Forgalmazott termékeink: betonacél,síkháló,lemez,cső,huzal,acél,s zerszám,idomacél,rúdacél Szolgáltatásai n k: betonacél hajlítás, lakatos szerkezetek készítése, méretre darabolás.

Rozsdamentes acél termékek

Rozsdamentes acél termékek

Ha tartós, megbízható alapanyagra van szüksége, az inox a jó választás. Rozsdamentes acél lemezek, perforált lemezek, fittingek, csövek, csőszerelvények, idomacélok stb...széles választékban az Inomix Kft.- nél. Az Inomix Kft.- nél szinte mindent megtalál, ami rozsdamentes acéllal kapcsolatos. Inox lemezek, fittingek, csőszerelvények, idomacélok stb...

Stahl

Stahl

Technikai és humán lehetőségeink, felkészültségünk, valamint megszerzett tanúsítványaink alkalmassá tesznek bennünket különböző acélszerkezetek, nyomástartó edények és csővezetéki tartószerelvények, valamint veszélyes anyagtároló berendezések, tartályok gyártására, tervdokumentációk elkészítésére. Telephelyünk a sajókeresztúri ipartelepen található 4.000 m2-es gyártó csarnokkal, valamint több kisebb kiszolgáló egységnek otthont adó épületegyüttessel. Egyedi acélszerkezeti gyártások a hozzá tartozó forgácsolási munkákkal, valamint a gyártott szerkezetek helyszíni szerelése, megrendelésekhez kapcsolódó létesítési és kiviteli tervek elkészítése. Tevékenységi területek Építőipar Bebetonozott acélszerkezetek Ipari és kereskedelmi acélszerkezetű épületek gyártása, szerelése és burkolása Hidak, hídkorlátok, átereszek Kapuk, kerítések, egyedi nyílászárók gyártása és építése Állványelemek gyártása Acélváz szerkezetű csarnokok kivitelezése

Tesz-97 Kft

Tesz-97 Kft

Az építőiparban és a magasépítészetben szerzett több éves tapasztalatszerzés után 1997-ben alapítottuk meg a TESZ-97 Kft-t. Cégünket dinamikusan fejlődő ágazat, így újabb és újabb kihívások sarkallták arra, hogy minden helyzetben meg tudjunk felelni ügyfeleink, partnereink követelményeinek. A kezdetekben családi vállalkozásként indult cégünk telephelye az évek során kinőtte magát, így 2009-től már a dabasi ipari parkban folytatjuk a munkát. Fő tevékenységi körünk az acélszerkezetek gyártása és szerelése, csarnok rendszerek, könnyűszerkezetes tetők kivitelezése, mely kiegészül családi házak tetőfedésével és ereszcsatorna rendszerek kiépítésével.

Tornyos és Társa

Tornyos és Társa

A vállalkozás 1993-ban, családi vállalkozásként indult. Fő tevékenységi körünk az épületlakatos acél- és csarnokszerkezetek gyártása, a Lindab márkakivitelezés és a Lindab márkakereskedelem. Fő profilunk az egyedi és típus-épület acél vázszerkezetek gyártása és szerelése, tetőfedés és oldalfal burkolatok készítése egyrétegű és hőszigetelt kivitelben, Lindab anyagokból. Ezen csarnokrendszerek magába hordozzák a könnyűszerkezetes építési mód minden előnyét. A gazdaságos szerkezeti kialakítás mellett, az elvárásoknak és az igényeknek a lehető legmegfelelőbb burkolati rendszereket kínálunk Ezeket a könnyűszerkezetes csarnokokat többnyire kompletten, nyílászárókkal bádogos szerkezetekkel együtt, teljesen készre szerelve adjuk át. A csarnok mérete, tömege, formája tág határok között tervezhető, a funkciónak, a térigénynek illetve az egyedi építészeti elképzeléseknek megfelelően. A felhasználási területük igen sokrétű, szinte minden igény kielégíthető. Minden esetben tételes árajánlatot és igény szerint szakmai tanácsadást biztosítunk megrendelőink részére.

Vastech

Vastech

A Vastech Kft 1989-ben magánszemélyek tőkéjéből alakult. Fő tevékenységi területe épület acélszerkezet gyártás. Emellett az acélszerkezetek tervezésével, szerelésével, műanyag ablakok gyártásával, szerelésével és épület gépészeti tervezéssel is foglalkozunk. Időnként fővállalkozásban is vállalunk könnyűszerkezetes építést, melyet alvállalkozók bevonásával tudunk elvégezni. Igény esetén rozsdamentes acélokból szennyvíztelepi berendezések szerkezetét készítjük, melyet több nyugati országba exportálunk.

Tuti menü