Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Acélszerkezet - Raktárok képes leírás - Acélszerkezet.tlap.hu
részletek »

Acélszerkezet - Raktárok - Acélszerkezet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: acelszerkezet.tlap.hu » Acélszerkezet - Raktárok
Keresés
Találatok száma - 11 db
ACSI Logisztika

ACSI Logisztika

Részvénytársaságunk 40 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a logisztikai rendszerek, raktártechnikai berendezések tervezése, megvalósítása terén. A nagy gyakorlattal és széleskörű ismeretanyaggal rendelkező szakember gárdánknak köszönhetően szakmai területen, Magyarországon jelentős szerepet töltünk be. Tevékenységünk kiterjed a teljes logisztikai folyamatra, a kutatásfejlesztéstől egészen a gyakorlati megvalósításig. A bevált saját fejlesztési eredmények, szabadalmaztatott termékeink és az évek során kiépült hazai és külföldi üzleti kapcsolatrendszerünk kiváló referenciát biztosít új partnereink számára. Megrendelőink igényeinek teljeskörű megvalósításához, partnerkapcsolataink valamint saját gyártóbázisunk és minősített alvállalkozóink biztosítják a hátteret. Az ACSI Logisztika Zrt. a logisztikai rendszerek tervezésében és vállalkozásban történő megvalósításában először szerzett magyar cégek közül ISO 9001 minőségtanúsítást. Részvénytársaságunk széleskörű szakmai kapcsolattal rendelkezik. Tagja a Magyar Logisztikai Egyesületnek (MLE), a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetségnek (CSAOSZ), az MTESZ Logisztikai Bizottságának. Az ACSI Logisztika Zrt. a kiadója a szakmai körökben elismert 'A+CS' című, kéthavonta megjelenő logisztikai szakfolyóiratnak.

Alis 2000

Alis 2000

Ezen elkötelezettség, a területen szerzett tapasztalat és a partnereinkkel kialakított szoros együttműködés alapján képesek vagyunk minden termékünkhöz és szolgáltatásunkhoz a megfelelő árhatékony megoldást szállítani. Cégünk vevőivel közösen vizsgálja a termelési és karbantartási folyamatokat és keresi a költségcsökkentés lehetőségét, a termelékenység növelését és a logisztikaoptimalizálást. Raktár és állványrendszerek: Raktári állványrendszerek, anyagmozgató eszközök és gépek, szállítópályákkal támogatott komissiózó rendszerek, tipizált és egyedi tervezésű, könnyű és nagy teherbírású görgős, utántöltős állványrendszerek tervezése.

Alkmár 2000

Alkmár 2000

Raklaptároló állványzat a leggazdaságosabb megoldást nyújtja a nehéz, targoncával mozgatható, palettákon tárolt termékek elhelyezésére. Egy raktár teljesítőképessége elsősorban a választott megoldás technikai rátermettségtől függ. A rendszer szerelése a kapcsolódó szerkezet révén nagyon pontosan és viszonylag gyorsan elvégezhető. Az állványkeret két speciális oszlopprofilból készül, acél talplemezekkel. Az oszlopprofilokat merevítők kötik össze keretté. A raszter lyukasztás az oszlopprofil homlokoldalán található, a leginkább igénybevett oszlopélttől megfelelő távolságban.

Euroraktartechnika

Euroraktartechnika

EU-s biztonsági előírásoknak megfelelő raktári állványrendszerek tervezése és komplett kivitelezése. Raklapos és karos állványrendszerek, festett és horganyzott polcok és polcrendszerek, valamint gördíthető (tömör) polcok és polcrendszerek, galériás rendszerek tervezése, szállítása és komplett felszerelése.

Káll-TRADE Kft

Káll-TRADE Kft

A Káll-TRADE Kft. 2003-ban alakult, teljes egészében családi vállalkozás. Cégünk tevékenységét a Salzgitter Acélkereskedelmi Kft. észak-magyarországi képviseleteként acél alapanyag értékesítéssel kezdte. Ezt követte az ipari gázok értékesítése a Linde Gáz Magyarország Zrt. nyíregyházi lerakataként. Mivel jelentős múlttal rendelkezünk acélszerkezet gyártás és acélszerkezetű épületek kivitelezése területén, így ez is bekerült tevékenységeink körébe.

Lani Építő Kft.

Lani Építő Kft.

Praktikus könnyűszerkezetű épületet szeretne? Válassza a Lani Építő Kft. minőségi és gazdaságos szolgáltatásait! Vállaljuk mobil garázsok, könnyű szerkezetes raktár, csarnokok, kerti és egyéb tárolók, kerítések építését és kihelyezését! Nálunk nincsenek adott méretek, egyedi igény szerint, professzionális eszközökkel kivitelezzük vevőink ötleteit és kívánságait! Látogasson el honlapunkra, tudjon meg többet szolgáltatásainkról és eddig munkáinkról. A honlapon megtekintheti választható színeink és technológiáinkat is. Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel és árajánlat kérésével forduljon szakképzett kollégáinkhoz a honlapon megadott elérhetőségeken!

Logtron -  raktártechnika (webáruház)

Logtron - raktártechnika (webáruház)

A Logron Kft. intralogisztikai (intralogisztika = üzemen vagy épületen belüli anyagmozgatás/-tárolás) termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Saját automata raktárakat és integrált raktárirányítási rendszereket (szoftver) fejleszt és gyárt. Folyamatosan bővülő, forgalmazott termékkínálatunk különféle műanyag tárolóládák, rekeszek, raklapok és BigBox-ok, fémpolcok és raklapos állványok, címkenyomtatók, címkék és kellékanyagok, mérlegek, padlójelölők és csomagológépek, anyagok, hogy csak egy párat nevezzünk.

Polcház Kft. salgó polc forgalmazás

Polcház Kft. salgó polc forgalmazás

Új és használt Dexion- Salgó polcokból, raklapos tárolásra alkalmas állványrendszerekből, méret választékkal rendelkezünk, így raktárkészletünkből azonnali vásárlási és szállítási lehetőséget biztosítunk. Kis és nagy mennyiségében egyaránt. Kollégáink sokéves tapasztalattal rendelkeznek raktártechnika területén így a tervezéstől a szerelésig , gyakorlati ismereteikkel , ötleteikkel tudják támogatni az elképzeléseket a megvalósulásig. Továbbá vállaljuk a meglévő polcrendszereinek bontását, átköltöztetését és újraépítését az ország egész területén.

Raktári állványrendszerek

Raktári állványrendszerek

Raktározási állványrendszerek: polcos állványrendszerek,raklapos állványrendszerek,galéria,bemutatópolc,n ehézraktári állványrendszerek,könnyűpolcos állványrendszerek,szálanyag tárolók,használt raktári állványrendszerek, Árumozgatás:Kézikocs ik, molnárkocsik,asztali kocsi,hordószállító,szemeteszsák állvány.

Hirdetés
Raktech raktártechnika

Raktech raktártechnika

Korunk elvárásainak megfelelő raktári polcrendszerek választékát kínáljuk kis és nagy felhasználók részére. Célunk, hogy felkészült csapatunkkal, szakmai és emberi hozzáállásunkkal olyan innovatív megoldásokat nyújtsunk partnereinknek, melyek tartós logisztikai megoldást biztosítanak számukra. Kínálatunkban megtalálhatók: karos és gördíthető állványok, raklaptárolók, csavaros és csavarmentes salgó polcok, Inox polcok és egyéb raktári kiegészítők. A gördíthető polcos állványrendszer az irattárolás innovációja. Nagy mennyiségű iratanyag, apró alkatrész elhelyezésére szolgál. Elemei a nagy teherbírású alvázak, és a mozgatni kívánt polcos állványrendszer.

Vas Színesfém Kft

Vas Színesfém Kft

Vas-Színesfém Kft 1994-es megalakulása óta színesfém félgyártmányok, ipari műanyagok és nemesacélok forgalmazásával foglalkozik. Vásárlóink között tudhatjuk a győri, a mosonmagyaróvári, székesfehérvári, illetve a móri ipari park több multinacionális cégét is. Pontos és szakszerű kiszolgálás, szabászgépeken történő méretre vágás és saját gépkocsikkal történő házhoz szállítás várja a vásárlókat.

Tuti menü