Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Acélszerkezet linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Acélszerkezet képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: acelszerkezet.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 112 db
 ARCO Művek

ARCO Művek

Az ARCO Művek Építészeti és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 1999 májusában, az alapító tagok magántőkéjéből alakult. Társaságunk az ország egész területén működik, generálkivitelezőként vagy alvállalkozóként komplett vagy részfeladatok megoldására. Acélszerkezet gyártás - az optimalizált tervezés alapján bármilyen tömör-, vagy - rácsos jellegű szerkezet gyártása revétlenítéssel, alapmázolással, vagy tüzihorganyzással

 ÉTA KözKereseti Társaság

ÉTA KözKereseti Társaság

Cégünk fő tevékenységi köre acélszerkezet gyártása és szerelése, gépek-, gépelemek tervezése és gyártása, épületgépészeti-, technológiai szerelések, valamint az ezekhez tartozó építőmesteri- és egyéb installációs feladatok elvégzése. Megbízásaink során, a szerkezetgyártásokon kívül, a gépész technológia, a hidraulika, a pneumatika, és ezek vezérlése (PLC is) kivitelezéseket sikeresen, megbízóink igényének megfelelően teljesítjük.

3K 2002 Fémipar

3K 2002 Fémipar

1990-ben egyéni vállalkozással kezdődött cégünk indulása, fémszerkezetek és egy-egy kazángyártással. Munkáinkat a legjobb minőségben a megrendelőink igényei szerint végeztük. 2002-ben alapítottuk meg családi vállalkozásunkat.

A rozsdamentes acél

A rozsdamentes acél

A rozsdamentes acél könnyen kezelhető, egyszerűen tisztán tartható, ellenálló anyag. Emellett hűvösen csillogó szépsége is magával ragadó. A nemesacél, vagy inox mind nagyobb teret követel magának a műszaki anyagok között, de most már a modern konyhában, a lakberendezésben, és a gépjárműiparban is. A vasat már vagy öt-hatezer éve ismeri és használja az emberiség, ám az ipari fejlődés csak a XIX. század közepén jutott el odáig, hogy megszülethessen az acél. E téren például Henry Bessemer angol vaskohász szerzett múlhatatlan érdemeket 1855-ben, amikor is fegyverek készítésére alkalmas anyag után kutatva újszerű eljárást dolgozott ki: levegőt áramoltatott a nyersvason keresztül, minek hatására a szén kiégett. Az 1864-ben ismertté vált Siemens-Martin-féle eljárás révén az ócskavasat ismét fel tudták használni acélkészítéshez, majd mind korszerűbb módszerek követték egymást.

A szemcseszórás

A szemcseszórás

A szemcseszórás különböző méretű és anyagú szemcsékkel (pl. korund, üveggyöngy, stb.), a szinterezés a megrendelő igényeinek megfelelően, különböző minőségű (bel- és kültéri) porlakkokkal, RAL skála alapján választott színben történik.

Acél kis és nagykereskedelem

Acél kis és nagykereskedelem

Minőségi acéltermékeket, köracélt, hengerelt acélt, rúdacélt vásárolhat nálunk kedvező áron. Egyéb termékek: négyzetacélok, lemezek, csövek, húzott acélok. Termékeink további megmunkálásra felhasználhatók, úgymint kovácsolás, forgácsolás. Alkalmasak különböző méretű és fajtájú gömbcsuklók, tengelyek, fogaskerekek és egyéb gépalkatrészek gyártásához. Vevőink igényének megfelelően kívánt méretre vágjuk a köracélokat. Cégünk 1992 óta foglalkozik különböző méretű és minőségű melegen hengerelt köracélok kis- és nagykereskedelmével. A LoksACÉL Kft. 2001.november 19-én alakult KOHEV Kft. néven a már 1992 óta működő KOHEV BT. tovább fejlesztett változataként. Cégünk több éves tapasztalatának köszönhetően termékeinket mindig az elvárt minőségben és megállapodott mennyiségben adjuk át megrendelőink megelégedettségére. Partnereink az ország egész területén megtalálhatóak. A minőség politikai célok megvalósítása érdekében a LoksACÉL Kft. MSZ EN ISO 9001:2001 számú szabvány szerinti minőségirányítási rendszert vezetett be, melynek hatékonyságát annak folyamatos fejlesztésével tartjuk fenn. Tevékenységeink során csak olyan beszállítókkal működünk együtt, akik megfelelnek cégünk minőségpolitikai elvárásainak.

Acél mérlegek

Acél mérlegek

Penta Gruppo Kkt. Magyarországon és a környező, közép európai országokban képviseli az iparnak és a mezőgazdaságnak mérőrendszereket gyártó Olasz céget a PTM s.r.l.-t. Továbbá cégünk nagy múltú Olaszországi mérleggyártó vállalatok termékeit kínálja, úgy mint Dini Argeo s.r.l., Helmac s.r.l., Scale House, Cibe s.r.l. A mezőgazdaság és az ipar minden területére kínálunk mérlegeket. A PTM mérőrendszerek számos típusú (olasz és más országbeli) takarmánykeverő és kiosztó kocsikra vannak felszerelve (Seco, Luclar, Zago, Supertino, Italmix, Mutti, Omas, stb.) Cégünk a hívástól számított 24 órán belül képes a takarmánykeverő kocsik mérlegéhez cseralkatrészt és más szolgáltatásokat biztosítani. A takarmánykeverő kocsikon túl a PTM cég még számos más területre gyárt mérőrendszereket felölelve az ipar és a mezőgazdaság igényeit. Néhány példa az alkalmazási lehetőségek közül: silók programozott mérése, mérlegrendszerek etető berendezésekhez, tartályokhoz, tejhűtő berendezésekhez,   keverőrendszerekhez, lapmérlegekhez stb. A fentebbieken kívül kínálunk hídmérlegeket, labor, darabszámláló, árszorzó mérlegeket, hitelesített súlyokat súlysorozatokat, mérlegeket robbanás veszélyes környezetbe.

Acél vázak

Acél vázak

Az épületek szerkezetének legfontosabb elemét a tartóvázak adják. Korábban a mezőgazdasági épületeknél annak teherviselő vázát fából készítették, mert a fa anyaga könnyen beszerezhető volt, akár helyi kitermeléssel is. Megmunkálását pedig a képzett ácsok könnyen elvégezték. A faszerkezetek munkaigényes elkészítése, tűzállósági problémája, alacsony szilárdsága és az ezzel járó tartóssági gondok nagyobb létesítményeknél háttérbe szorították alkalmazását.

Acéláru | Betonacél - Tolnay Vasker

Acéláru | Betonacél - Tolnay Vasker

2000 óta 5200m2-es pátyi iparterületünkön széles választékban kapható vasanyag. Betonacél, síkháló, zártszelvény, köracél, laposacél, négyzetacél, szögacél, vaslemez, I-gerenda, U- gerenda, HEA gerenda, HEB gerenda, IPE gerenda és közel 8000 egyéb termék. A termékeket azonnali kiszolgálás melett, darusautóval közvetlenül raktárról szállítjuk ki.

Hirdetés
Acélszerkezet - Industria Kft.

Acélszerkezet - Industria Kft.

Az oldalon szakmai szövetségek támogatásával rendszereztük az acélszerkezetekkel kapcsolatos termékeket és szolgáltatásokat. A cégekről és termékekről szereplő tartalmat nem szoftverekkel állítottuk elő, hanem a cégek állították össze és menedzselik önmagukról. Az oldalon a keresések eredménye két találati lista. Az egyik a keresésnek leginkább megfelelő cégeket, a másik a konkrét termékeket és szolgáltatásokat tartalmazza. A keresések után a találatok tovább szűkíthetők, a találati listák mellett felsorolt szempontrendszer alapján. A cégekről illetve termékeikről olyan információt tud meg a látogató, ami eddig egy helyen összeszedve nem volt elérhető. Oldalun a Magyar Tartalomipari Szövetség által rendezett e-fesztiválon, 'A legjobb e-szolgáltatás Magyarországon' kategória bronzérmét nyerte.

Acélszerkezetű épületek Red Generál Győr

Acélszerkezetű épületek Red Generál Győr

A Red Generál építőipari vállalkozás 2003-ban alakult. Állandó munkatársainak száma 30 fő, amely igény esetén megbízható alvállalkozók közreműködésével bővíthető. Szolgáltatásai és termékei az építőiparhoz és a lakatos iparhoz kapcsolhatók. Acélcsarnokok gyártása, lakóépületek generál kivitelezése, állvány és zsalurendszerek bérbeadása. Minőségi munka, hatékonyság!

ACSI Logisztika

ACSI Logisztika

Részvénytársaságunk 40 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a logisztikai rendszerek, raktártechnikai berendezések tervezése, megvalósítása terén. A nagy gyakorlattal és széleskörű ismeretanyaggal rendelkező szakember gárdánknak köszönhetően szakmai területen, Magyarországon jelentős szerepet töltünk be. Tevékenységünk kiterjed a teljes logisztikai folyamatra, a kutatásfejlesztéstől egészen a gyakorlati megvalósításig. A bevált saját fejlesztési eredmények, szabadalmaztatott termékeink és az évek során kiépült hazai és külföldi üzleti kapcsolatrendszerünk kiváló referenciát biztosít új partnereink számára. Megrendelőink igényeinek teljeskörű megvalósításához, partnerkapcsolataink valamint saját gyártóbázisunk és minősített alvállalkozóink biztosítják a hátteret. Az ACSI Logisztika Zrt. a logisztikai rendszerek tervezésében és vállalkozásban történő megvalósításában először szerzett magyar cégek közül ISO 9001 minőségtanúsítást. Részvénytársaságunk széleskörű szakmai kapcsolattal rendelkezik. Tagja a Magyar Logisztikai Egyesületnek (MLE), a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetségnek (CSAOSZ), az MTESZ Logisztikai Bizottságának. Az ACSI Logisztika Zrt. a kiadója a szakmai körökben elismert 'A+CS' című, kéthavonta megjelenő logisztikai szakfolyóiratnak.

Alis 2000

Alis 2000

Ezen elkötelezettség, a területen szerzett tapasztalat és a partnereinkkel kialakított szoros együttműködés alapján képesek vagyunk minden termékünkhöz és szolgáltatásunkhoz a megfelelő árhatékony megoldást szállítani. Cégünk vevőivel közösen vizsgálja a termelési és karbantartási folyamatokat és keresi a költségcsökkentés lehetőségét, a termelékenység növelését és a logisztikaoptimalizálást. Raktár és állványrendszerek: Raktári állványrendszerek, anyagmozgató eszközök és gépek, szállítópályákkal támogatott komissiózó rendszerek, tipizált és egyedi tervezésű, könnyű és nagy teherbírású görgős, utántöltős állványrendszerek tervezése.

Alkmár 2000

Alkmár 2000

Raklaptároló állványzat a leggazdaságosabb megoldást nyújtja a nehéz, targoncával mozgatható, palettákon tárolt termékek elhelyezésére. Egy raktár teljesítőképessége elsősorban a választott megoldás technikai rátermettségtől függ. A rendszer szerelése a kapcsolódó szerkezet révén nagyon pontosan és viszonylag gyorsan elvégezhető. Az állványkeret két speciális oszlopprofilból készül, acél talplemezekkel. Az oszlopprofilokat merevítők kötik össze keretté. A raszter lyukasztás az oszlopprofil homlokoldalán található, a leginkább igénybevett oszlopélttől megfelelő távolságban.

Ambrus Acélszerkezet

Ambrus Acélszerkezet

Az Ambrus Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft. 2003 óta családi vállalkozásként működik. Ezt megelőzően a vezetőség 1988 óta működött az építőipar területén, akkor még egyéni vállalkozásként. A tevékenységünk során megvalósult számos létesítmény építése során szerzett tapasztalatok biztosítják a kivitelezés folyamán a felelős és precíz munkavégzést. Elsődleges szempontnak tartjuk a beruházások során megtalálni a megrendelő számára legkedvezőbb műszaki megoldásokat, hozzárendelve a költségtakarékos, gyors megvalósítást.

Amsys Művek

Amsys Művek

Az Amsys Művek Kft.-t jószándékú, igaz célokért küzdő emberek alapították, az alapító tagok saját tőkéjéből, 100%-os magyar tulajdonosi háttérrel. A cég élelmiszeripari gépek és durva acélszerkezetek tervezésével és gyártásával foglalkozik elsősorban. Kiterjedt kapcsolatrendszerünk, műszaki felkészültségünk, szakembereink, gépparkunk lehetővé teszi nagyobb kivitelezési munkák megvalósítását is.

Anico Készházak

Anico Készházak

Magyarországon a családi ház építés területén nincs nagy múltjuk a szerelt házaknak, ám napjainkban a megépített készházak, könnyűszerkezetes épületek száma rohamosan nő. Érdemes megnézni, milyen okok vezetnek egy családi házat építeni szándékozót arra, hogy a készház, könnyűszerkezetes technológiát válassza. Egy készházban a belső kialakításban minden olyan anyag, esztétikai elem, belsőépítészeti elképzelés megvalósítható, mint ami a falazott kivitelű épületben. Néhány mondatba összeszedtük az ANICO Kft. készházai és a hagyományos technológiával (téglával) épült lakóházak közötti különbségeket.

Tuti menü