Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Acélszerkezet linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: ArcelorMittal - Darusín [2. oldal]
részletek »

Acélszerkezet képes leírás: ArcelorMittal - Darusín [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: acelszerkezet.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 112 db
ArcelorMittal Hungary

ArcelorMittal Hungary

Az ArcelorMittal Construction Hungary Kft. az ArcelorMittal nemzetközi cégcsoport tagja, amely finomacéllemezből építőipari termékeket és épületrendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz a mindenkori európai és magyar piaci igényeknek megfelelően.

Arcus-Bau

Arcus-Bau

Könnyűszerkezetes és hagyományos technológiával épülő családi házak, ipari és mezőgazdasági épületek kivitelezése. Földmunjka, utólagos hőszigetelés, vagy akár bontás! ARCUS-BAU Építőipari és kereskedelmi Kft. Kérem, forduljon hozzánk bizalommal! Ajánlatkérést követő 72 órán belül alaprajzi vázlatot és árajánlatot küldünk.

Aretász

Aretász

Az ARETÁSZ Kft. 1996-ban alakult társaság. Tulajdonosa 100 %-ban magyar természetes személy. A cégünk jelenleg 50 fő-vel működik (6 fő szellemi, 44 fő fizikai dolgozó). Megalakulásunk után a cég dinamikus fejlődésnek indult, így mára a térség egyik meghatározó szolgáltatójává váltunk. Alvállalkozóként nagy számú megrendeléssel, szerződéssel ill. referenciával rendelkezünk. Cégünk rendelkezik tanúsított MSZ EN ISO 9001:2001-es minőségirányítási ill. MSZ EN ISO 3834-2:2006-os hegesztőüzem-alkalmassági rendszerrel. Nagy gondot fordítunk gépparkunk folyamatos fejlesztésére ill. dolgozóink folyamatos képzésére. (jelenleg 12 fő minősített hegesztővel dolgozunk). Tevékenységi körünk: fő tevékenységi körünk acélszerkezetek gyártása.

Astron

Astron

Európai piacvezető a kereskedelmi és ipari acélszerkezetű csarnokok területén. Gyártóüzem Luxemburgban, Csehországban és Oroszországban. Minőségi tanúsítvány az ISO 9001:2000 (TÜV Bauqualität, SOCOTEC Qualité) szerint. Nemzetközi jóváhagyás valamennyi nyugat- és kelet-európai országban. Több mint 40000 referencia épület.Több mint 40 éves tapasztalat

Atlantic

Atlantic

Az acélszerkezeti üzem fő tevékenysége acélszerkezetek, acélvázas épületek gyártása és helyszíni szerelése. Ezen belül készítünk kulcsra készen üzemcsarnokokat (alapozás, szerelés , technológiai szerelés, villanyszerelés, festés-mázolás stb.). Szerelünk Lindab, Metab lemezeket, csatornákat, légtechnikai vezetékeket. Gyártó kapacitásunk 3 tonnás darabokig tud kivitelezni különböző méretű egységeket. A maximális hosszméret 50 méter, így lehetőségünk van 50 méter fesztávú épületek, épületvázak gyártására is Rendelkezünk továbbá forgácsoló gépekkel, az acélszerkezetek gyártásához szükséges korszerű hegesztő berendezésekkel, valamint lemeztechnológiai gépekkel.

Bátony Metall

Bátony Metall

A Bátony-Metall Kft.-t, a dinamikusan fejlődő, 100 %-ban német tulajdonban lévő céget 1996-ban alapították. Megalakulásától kommunális berendezések (hótolók, kefés tisztító berendezések) fémszerkezeteinek gyártását végezzük, 2000.év végéig kizárólag német exportra termeltünk. 2000. év tavaszán saját finanszírozású beruházásba kezdtünk. Ennek eredményeként, felépült egy vadonatúj könnyűszerkezetes 3000 m2-es csarnok, melyben minden igényt kielégítő acélszerkezet gyártás folyik. Termékeink minőségi színvonala megfelel a német partnerek által előírt magas szintű követelményeknek. Az új csarnok megépültével lehetőség nyílt, termékeink hazai piacon történő bevezetésére. A belföldön értékesített berendezéseink a TÜV HANNOVER KTI. Minőség tanúsításával rendelkeznek.

BEfém Fa- és fémmegmunkáló

BEfém Fa- és fémmegmunkáló

A Befém Kft. 1999-ben alakult vállalkozás, mely elsősorban ipari gépgyártással, gépfelújítással, egyedi alkatrészgyártással, fémmegmunkálással foglalkozik. Az 1993 óta működő Master Elektromos Szerelő és Gépgyártó Bt gépipari tevékenysége, a folyamatosan növekvő megrendelések és a piaci igények szélesebb körű kielégítése érdekében kivált és új cégként új névvel, nagyobb létszámmal, több megmunkáló géppel és új telephellyel, Befém Fa- és Fémmegmunkáló Kft-ként folyatatta tevékenységét. Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a téglaipar területén, számos beruházásban vettünk részt az ország különböző területein illetve külföldön is. Főbb profilunk: acélszerkezetek hegesztése, fémmegmunkálás

CNC vízsugaras vágás

CNC vízsugaras vágás

Cégünk rövid határidővel vállal vágási munkákat, CNC vezérelt 2000x3000 mm munkaterű vízsugaras vágógéppel. Akár fémet, követ, élelmiszert, műanyagot, vagy bármilyen ipari anyagot kell vágni, az autógyártásban használt külső vagy belső elemeket szabni, nehéz jobb módszert találni a feladat elvégzésére, mint a vízsugárral történő vágást. A technológia elsősorban lemezszerű alkatrészek megmunkálására alkalmas, de mivel akár 100mm vastag anyagokat is képes vágni ezért bármilyen alkatrész 2 dimenziós kontúrjának kialakítható a segítségével. Várjuk megrendeléseiket egyedi- és sorozatban gyártott alkatrészek vágására egyaránt.

Csaba-Berényi Gépgyártó

Csaba-Berényi Gépgyártó

A Társaság 1994-ben jött létre a KLADO Rt. Mezőberényi telephelyének megvásárlásával. A telephelyen 1948 óta különböző gépalkatrészek és acélszerkezetek gyártása folyik. A rugalmas vállalkozás a fő profil területén szerzett több mint 25 éves gyártási tapasztalat bázisán vevőinek megbízható, minőségorientált együttműködést kínál.

Hirdetés
Családi ház építés

Családi ház építés

Napjainkban a hagyományos építőipar az egész világon kezd háttérbe szorulni, helyettük, innovatív új építési rendszerek jelennek meg. Magyarországon, szemben a nyugati szomszédainkkal még mindig komoly hagyományai vannak a téglaház építésének. Nyugaton, északon, és a tengerentúlon, ahol már régen nem támogatják a gáz árát államilag a könyűszerkezetes házak egyeduralkodókká váltak. Azonos falvastagság mellett egy téglaházzal szemben, akár 4x jobban szigetelnek, arról nem is beszélnek, hogy 15 cm helyet fogalalnak az alapozásból, nem 40 cm-t. Itt a Kárpát Medencében az emberek nagy része még mindig a jó bevált téglát részesítik előnyben, ha építkezni szeretnének. Ennek fő oka az, hogy a Magyar ember a bevált tradíciókat követi. De hát mit is követne, hiszen az iskolákban nem tanítanak könnyűszerkezetes építőmestereket, és az egyetemeken sem található könnyűszerkezet tervező szak. Abban az esetben ha Ön építeni szeretne és nem kíván eltérni a szülei, nagyszülei bevállt építési módjától, akkor mi nagyon szívesen megvalósítjuk az Ön otthonát.

Csarnok és épület acélszerkezetek kivitelezése-Szatobau Kft.

Csarnok és épület acélszerkezetek kivitelezése-Szatobau Kft.

A Szatobau Kft. Cegléd környéki építőipari szolgáltatók egyesülésével jött létre. A cég ennek megfeleleően teljeskörűen képes építőipari feladatokat ellátni. Kivitelezünk épület acélszerkezeteket, csarnokokat acél fémszerkezeteket, de tevékenységeink közzé tartoznak a vízvezeték szerelés, központi fűtés szerelés és a villanyszerelés is.

Csarnoképítés - Építő Simon Kft.

Csarnoképítés - Építő Simon Kft.

Az Astron acélszerkezetű rendszer alkalmas, raktárcsarnok, gyártó-, szerelőcsarnok, kereskedelmi létesítmény, többszintes irodaépület, autószalon vagy sportlétesítmény kivitelezésére. Az ilyen irányú beruházásokra komplett árajánlatot adunk, és azt a tervezéstől az engedélyezésen át a kivitelezésig lebonyolítjuk.

Csarnoképítés - Weinberg 93 Kft.

Csarnoképítés - Weinberg 93 Kft.

Csarnoképítés generálkivitelezés A-tól Z-ig, kulcsrakész átadással. Teljes körűen vállaljuk acélcsarnokok, ipari, kereskedelmi csarnokok, raktárcsarnokok, sportcsarnokok, autószalonok stb. építését a mélyépítési munkáktól az épületgépészeten át a tetőfedésig (acélszerkezet gyártás saját acélszerkezet gyártó üzemünkben, acélszerkezet szerelés, vasbeton szerkezet építés, tetőfedés, homlokzatburkolás, út és közműépítés) költségtervezéssel, műszaki tartalom optimalizálással. A csarnoképítés teljes folyamatára megoldást nyújtunk Önnek. Segítünk a projekt teljes lebonyolításában. 15 év gyakorlati tapasztalat és 215 referenciaépület után mikor építjük meg az Ön ipari csarnokát, kereskedelmi csarnokát?

Csarnoképítés rövid határidőn belül

Csarnoképítés rövid határidőn belül

Cégünk, a Nagy Kft már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik csarnokok építése, bádogos munkák és lemezmegmunkálás terén. Csarnoképítés terén készek vagyunk bármilyen egyedi igény és ötlet megvalósítására, de Lindab acélszerkezetű csarnokok gyors felhúzását, igényes kivitelezését is vállalja cégünk. Forduljon hozzánk, ha lemezek élhajlítására, szendvicspanelek szerelésére van szüksége, vagy nézzen szét webáruházunkban önfúró csavarért, polikarbonát anyagokért. Nagy Kft. ? Minőségi megoldások!

Csarnoképtés

Csarnoképtés

Csarnokot szeretne ? Legjobb helyen jár! Cégünk fő profilja a csarnoképítés. Nem csak hazai csarnoképítési munkákat vállalunk, hanem egy nemzetközileg is elismert és tevékenykedő csarnoképítő céget üzemeltetünk.Csarnoképítő cégünk autószalonok, gyártó-, ipari-csarnokok, raktárcsarnokok, újrahasznosító üzemek, sportcsarnokok építését is vállalja.

D-P Konzorcium

D-P Konzorcium

A 2001 óta működő cég profilja a bontási, gyártási és építési munkák kivitelezése, elsősorban acélszerkezetek tervezését és legyártását, valamint összeszerelését/lebontását és javítását végzi. A jelenleg 36 fős vállalat megbízható, kipróbált, és kiterjedt alvállalkozási kapcsolatokkal rendelkezik, így a nagyobb létszámot és kapacitást igénylő munkálatokat is problémamentesen, a megadott határidőre tudja elvégezni kifogástalan minőségben. Ipari berendezések, továbbá forgácsolt és hegesztett acél- illetve egyéb gépszerkezetek gyártása, felújítása, a helyszínen történő összeszerelése, bontása nagy gyakorlattal, országos kiszállással!

Darusín

Darusín

Cégünk 1999-ben alakult, az ezt megelőző 10 éves időszakban szerzett szakmai tapasztalatokra alapozva. 2001-ben önálló telephellyel, daruzott csarnokkal, új gépekkel, berendezésekkel, valamint tapasztalt szakembergárdával folytattuk tevékenységünket. Új a kornak megfelelő gépekkel, berendezésekkel bővítettük technológiánkat és kapacitásunkat az elmúlt évek során, egyben hozzájárulva ezzel a környezet védelméhez. Szakembereink állandó továbbképzéséről gondoskodunk. Tevékenységünk daruk és darupályák komplett gyártása, szerelése, karbantartása, valamint acélszerkezetek, acélszerkezetű épületek, csarnokok gyártása, kivitelezése. Lemezmegmunkálás, CNC láng- és plazmavágás, komplett felületvédelem. Megbízóink részére komplex szolgáltatást nyújtunk, a tervezéstől a kivitelezésig, határidő és minőség garantálásával. Cégfilozófiánk hangsúlyos eleme az üzletfeleink igényeinek maximális kielégítése, cégünk hírnevének növelése.

Tuti menü