Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Acélszerkezet linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: GlaMaNa - Káll [4. oldal]
részletek »

Acélszerkezet képes leírás: GlaMaNa - Káll [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: acelszerkezet.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 112 db
GlaMaNa

GlaMaNa

Cégünk a csarnoképítés (autószalonok, gyártó-, ipari-csarnokok, kereskedelmi épületek, irodaházak, logisztikai épületek, raktárcsarnokok, újrahasznosító üzemek, sportcsarnokok, uszodák, tornatermek, stb... ) területén, továbbá útépítés, közműépítés, mélyépítés, bontás és földmunka területén, teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfelei részére. Finanszírozás, tervezés, engedélyeztetés és generál kivitelezés. Gyakorlatilag egy csarnokot Önnek csak akarnia kell, mi minden ezzel kapcsolatos gondot leveszünk a válláról. A folyamat teljes egészére vannak megoldásaink. Képesek vagyunk segíteni a projekt teljes lebonyolításában. Léteznek megoldásaink épülő csarnokok finanszírozására. A szoftverekkel támogatott tervezés minőségi eredményt produkál, továbbá már a tervezés folyamán, költséghatékonyságot növelő javaslatokat tudunk tenni Megrendelőinknek. Sok éves tapasztalatainknak köszönhetően gyorsan be tudjuk szerezni a projekt megvalósításához szükséges engedélyeket. Segítséget tudunk nyújtani a beruházásnak megfelelő telek kiválasztásában. A kivitelezést szervezetten és gyorsan oldjuk meg, az alapok építésétől, a daru beszerelésén át a gyengeáramú kábelezésig bezárólag kulcsrakészen.

Graco Reactor purhab és poliurea bevonat szóró gépek

Graco Reactor purhab és poliurea bevonat szóró gépek

Graco Reactor kétkomponensű purhab habszóró gépek forgalmazása. Széles körben elismert globális piacvezető Graco Reactor poliuretán hab és poliurea bevonat szóró rendszerek és tartozékai magyarországi szerződött képviselete. A kétkomponensű helyszínen szórási eljárással előállítható zártcellás kemény poliuretán habok kiváló hő és vízszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Szórt nyitott cellás polyuretán hab szigetelés. Szórással felvitt, vízbázisú hőszigetelő anyag, amellyel egyrészt pénz takarítható meg, másrészt hozzájárul a lakók egészségének megőrzéséhez is. A felvitelt követően a hab 1:100 arányban tágul, ezáltal teljes mértékben kompakt, légmentesen záródó, víztaszító, mindenféle tökéletlen illesztéstől mentes hőszigetelő réteget képez.

Güde kézi fémvágók, fűrésszalagok, darabolók

Güde kézi fémvágók, fűrésszalagok, darabolók

Cégünk magas minőségű GÜDE típusú nagy teljesítményű gépi eszközök hivatalos márkaképviselete és eladás szervizre szakosodott webáruháza. Rengetek fajta termék (barkács, hegesztő technika, takarító gépek, kerttechnika, építőipari gépek stb.) megtalálható kínálatukban, kedvező árakon. Mindegyik termékünkhöz rengetek, kedvezményes áron juthat kiegészítő termékekhez is. Kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek, így bár,milyen kérdésére szívesen válaszolnak. Vásárlóinknak ingyenes kiszállítással kedveskedünk.

Halleexpress

Halleexpress

Több éves tapasztalatunkat kamatoztatva, egy olyan jól szervezett struktúrában működő, és a vevői elvárásoknak maximálisan megfelelő csarnokgyártó-és építő céget hozzunk létre, amely mind a hazai mind a nemzetközi piacon vezető szerepet tölthet be. Fő profilunk a könnyűszerkezetes ipari csarnokok építése, illetve csarnok tartó szerkezetek egyedi méretben történő gyártása. Tevékenységünket Gödöllőhöz közeli telephelyünkön, 14 fős szakképzett munkavállalói csapattal végezzük.

Házépítés

Házépítés

Cégünk olyan könnyűszerkezetes házak teljes kivitelezésével foglalkozik, amelyek energiaellátását 100%-ban napelemek biztosítják. Szeretnénk olyan igényes építőipari tevékenységet folytatni, ami nem csak építkezésben, tervezésben, de tanácsadásban is élen jár. Hasznos lehet azoknak is akik, csak érdeklődnek a modern építészet iránt. Oldalunk érdekes cikkeket is fog majd közölni, új, színes képekkel és tartalommal.

Hexasteel Kft.

Hexasteel Kft.

A HEXASTEEL Kft. építőipari kivitelezéssel foglalkozó, magyar magánszemélyek által alapított vállalkozás. 2004-ben a román piacon is megjelentünk szakági kivitelezőként. Cégünk romániai munkáinak mennyisége dinamikusan növekszik, ma már számos referenciamunkával rendelkezünk ezen a piacon is. A szakági munkák mellett vállaljuk acélvázas csarnokok kulcsrakész kivitelezését, valamint lakatos szerkezetek gyártását, szerelését is. Műszaki irányító állományunk nagy kivitelezési tapasztalattal rendelkező építésvezetőkből és műszaki előkészítő személyzetből áll. Fizikai állományunk 25 fő szerkezetszerelő és hegesztő szakmunkás. Kollégáink folyamatos továbbképzésére nagy hangsúlyt fektetünk. Saját állományunk mellett 100 fős állandó alvállalkozói körrel rendelkezünk, akikkel évek óta dolgozunk együtt. Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, a kivitelezéshez a legkorszerűbb műszaki berendezések állnak rendelkezésünkre. Célunk a szakági kivitelezésben meghatározó céggé válni az országban. Munkáinkat ennek szellemében végezzük. Legfőbb értékeink a pontosság, vevőközpontúság és rugalmasság. Vevőink elégedettségét a folyamatosan bővülő ügyfélkörünk és partnereinkkel kiépített hosszú távú kapcsolataink jelzik. További információval készségesen állunk személyesen is rendelkezésére. Reméljük, hogy a jövőben Önt is partnereink között köszönthetjük.

HO-RA

HO-RA

A HO-RA KFT közel 20 éve aktív szereplője az építőipari piacnak. A vállalat a kilencenes évek végén létre hozta acélszerkezet gyártó divízióját, amely kész megvalósítani a legkülönfélébb szerkezeteket 6000 m2-es abdai gyártóüzemében a kor legmodernebb technológiáinak alkalmazásával. A magasfokú minőség biztosítására személyes garanciánkon túl vállalatunk nemzetközi tanúsítványokkal rendelkezik, melyek szavatálják termékeink kiváló nívóját.

Homokszórás

Homokszórás

Szemcseszórás, homokszóró, festék, acélszemcse, üveggyöngy, és minden, amivel a fémtiszta felület elérhető! Hiába a tökéletes festés, ha a rozsda belülről is dolgozik! A homokszóró eljárás alkalmas korrodált felületek tisztítására, valamint festés előtti felületkezelésére. Alkalmazásával fémtiszta felület érhető el, ami tökéletes alap a további kezeléshez.

Horacél

Horacél

A Horacél Kft. mind a hazai, mind az európai piacon jelentős referenciákkal rendelkező, elismert cég. Gyártási tevékenységünkhöz rendelkezünk megfelelő létszámú, magasan képzett szakemberrel, minősített hegesztőkkel, tanúsított hegesztési technológiákkal és a legmagasabb szintű hegesztőüzemi tanúsítással az ISO 3834-2 szabvány szerint. Termékeink megfelelősége és a vevői megelégedettség növelése érdekében ISO 9001 szabvány szerinti, tanúsított minőségirányítási rendszert működtetünk, amely magába foglalja a tervezés, gyártás és végellenőrzés folyamatait is. Amennyiben a tevékenységeikhez szükséges bármilyen rendeltetésű acélszerkezetet, csarnokot kívánnak építtetni, vagy bármely más termékünk felkeltette érdeklődésüket és meg kívánják vásárolni, örömmel állunk rendelkezésükre.

Hirdetés
Horganyzás

Horganyzás

A vas- és acél alkatrészek korrózió elleni védelmében egyik leggyakrabban alkalmazott fémbevonat a cink (horgany). A cinkbevonatokat elsősorban vidéki, városi és nem sok kén-dioxidot tartalmazó ipari környezet hatásának kitett acél munkadarabok felületének védelmére alkalmazzák. A cinkbevonatok díszítési célra általában nem alkalmasak, mert a légkör hatására képződő sóvegyületek a felület fémes színét és fényét teljesen elfedik. A vízzel tartósan érintkező cinkfelületen ugyancsak hamar kialakul az un. cinkrozsda. Savaknak, lúgoknak a cink vagy csak igen gyengén, vagy egyáltalán nem áll ellen. A galvanikusan leválasztott cinkbevonat tulajdonságait a leválasztáshoz alkalmazott elektrolit tipusa és a leválasztás körülményei határozzák meg.

Horizont Készház

Horizont Készház

A Horizont® kiemelten energiatakarékos építési rendszer. Megalakulásakor a cég kanadai bitumenes zsindelyek és egyéb építőanyagok Import-exportálása mellett, kis és nagykereskedelemmel foglalkozott, országszerte 120 viszonteladóval ma is működő hálózatán keresztül. A cég eredményes működése lehetővé tette, hogy 1996-ban dél-Pesten egy közel kéthektáros telephelyet vásároljon, amely ma is a cég központi irodája, raktárbázisa és gyártó, szerelő csarnokainak színhelye. 2007-ben elkészítettük a Horizont technológia 3. generációs gépét, mely fél milliméter pontossággal képes a profilokat elkészíteni, valamint a termelési sebessége háromszorosa az elődjénél. Az új gépünkkel lehetőség nyílt napi 3 darab 100-120m2-es méretű családi ház acélszerkezeti profiljainak legyártására. Terveink között szerepel egy gyorsan telepíthető mobil gyártó-szerelő üzem, amely egy nagyobb projekt helyszínére szállítva lényegesen felgyorsítaná a termelést és kiküszöbölné a közúti szállítással járó magas költséget. Úgy gondoljuk, elméleti és gyakorlati tapasztalatunkra támaszkodva, hogy ez az építéstechnológia forradalmasíthatja az építőipart.

Hőszig

Hőszig

Könnyű és középnehéz hegesztett acélszerkezetek, berendezések, épület acélszerkezetek, tartályok gyártása. A társaság az 1995 év második felében kezdte meg acélszerkezet gyártó tevékenységét. A bővülő piaci kapcsolatok és az egyre erősödő minőségi követelmények magukkal vonták az üzem technikai fejlesztését. A 2007. évben már 70 főt foglalkoztató üzem, dinamikus szakmai fejlődésével mind nagyobb kapacitással bír. A kor ipari színvonalának megfelelő gyártóeszközök lehetővé teszik a tevékenységi kör szélesedését, így az időközben megszerzett tanúsítványok és a nyugat-európai partnerek megelégedettsége a befektetések eredményességét jelzik. Felkészültségünk ca. 1000 t acélanyag feldolgozását teszi lehetővé évente, általános acélszerkezetre vetítve.

Illés Lajos Vállalkozási Menedzser

Illés Lajos Vállalkozási Menedzser

Szeretnénk figyelmébe ajánlani vállalkozásunkat, és felajánlani szabad kapacitásunkat. A vállalkozás 1996-ban alakult, fő tevékenységi köre a gépészeti tervezés, fémfeldolgozás, fémszerkezetgyártás (általános lakatos szerkezettől a középnehéz épület acélváz szerkezetig) különböző lakó- illetve tároló konténerek gyártása, halászati etetőcsónakok gyártása, acélszerkezetű épületszerkezetek gyártása és helyszíni szerelése, forgácsolás.

Inverter hegesztőt keres jó áron? Nálunk biztosan megtalálja a megfelelőt!

Inverter hegesztőt keres jó áron? Nálunk biztosan megtalálja a megfelelőt!

A korszerű hegesztéstechnika eszközei garantálják az erős, esztétikus varratokat. Az inverteres hegesztőgép mellett megrendelheti tőlünk a munkához szükséges anyagokat, tartozékokat. Kínálatunkban számtalan hegesztőpálca és hegesztőpajzs is szerepel. A fémmegmunkálás egyéb szerszámait is megtalálja webshopunkban a MIG hegesztő pisztolyától az ívhegesztő berendezések testcsipeszeiig, de plazmavágó is kapható áruházunkban. Nálunk a széles választék mellé magas minőség és alacsony ár társul. Tekintse meg termékeinket!

Iroda és lakó konténerek

Iroda és lakó konténerek

A Eurobox Hungary Kft. csapata több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek tengeri és raktárkonténerek konténerek forgalmazásával, bérbeadásával. Egyedi konténer gyártással is foglalkoznak, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb méretű, és színű konténert. A container.hu oldalon hatalmas konténer választék várja az oldalra látogatókat, a szállitásra alkalmas konténerek mellett mobiliroda és hűtő konténer is megtalálható. A container.hu oldal üzemeltetője az Eurobox Hungary Kft., telephelye Budapesten, az Ócsai úton kényelmesen megközelíthető helyen található.

K-Ferro Kft.

K-Ferro Kft.

Cégünk az acélkereskedelemben és gyártásban több mint 10 év szakmai tapasztalattal rendelkezik és mára már három telephelyen folytatja tevékenységét. Trapézlemezek, hullámlemezek, cserépmintás lemezek, kerítésoszlopok és kerítésrendszerek, szőlészeti fém támrendszerek, zártszelvények és idomacélok, valamint ereszcsatornák és mobilgarázsok forgalmazása mellett ezen anyagok igény szerinti méretre gyártását is vállaljuk. Rugalmasságunk és nyitottságunk lehetővé teszi, hogy megrendelőink egyedi igényeinek megfeleljünk és mindezt a lehető legrövidebb határidővel és legkedvezőbb áron tegyük.

Káll-TRADE Kft

Káll-TRADE Kft

A Káll-TRADE Kft. 2003-ban alakult, teljes egészében családi vállalkozás. Cégünk tevékenységét a Salzgitter Acélkereskedelmi Kft. észak-magyarországi képviseleteként acél alapanyag értékesítéssel kezdte. Ezt követte az ipari gázok értékesítése a Linde Gáz Magyarország Zrt. nyíregyházi lerakataként. Mivel jelentős múlttal rendelkezünk acélszerkezet gyártás és acélszerkezetű épületek kivitelezése területén, így ez is bekerült tevékenységeink körébe.

Tuti menü