Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Acélszerkezet linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kész - Palmex [5. oldal]
részletek »

Acélszerkezet képes leírás: Kész - Palmex [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: acelszerkezet.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 112 db
Kész Építőipari Zrt

Kész Építőipari Zrt

KÉSZ Csoport - Érték a térben Cégünk, a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. a magyarországi építési piac egyik meghatározó társasága, a közép-európai térség jelentős szereplője. A legváltozatosabb referenciák fémjelzik munkánkat a magán és az intézményi beruházások terén. Versenyképes árakon, a határidők betartásával nyújtunk kiemelkedő minőséget és szolgáltatásokat.

Készház Világ

Készház Világ

Ha Ön a jövőben építkezni szeretne, de még nem döntötte el, hogy hagyományos módon épített vagy könnyűszerkezetes ház lenne-e megfelelőbb, akkor tekintse meg cégünk weboldalát, ahol számos fontos információt kaphat a készházak és gyorsházak építési technologiájával kapcsolatban. A készház terveit a megrendelő egyedi igényeivel összhangban készítjük el, így leendő otthona tökéletesen ki fogja elégíteni az Ön igényeit és elvárásait.

Kiváló minőségű kapcsolható polcrendszerek

Kiváló minőségű kapcsolható polcrendszerek

Nagyteherbírású, kapcsolható polcrendszereinkkel a legtöbbet hozhatja ki raktárhelyiségeiből. A variálható, salgó polcokkal tökéletesek kihasználhatja a rendelkezésre álló helyet. Ha költséghatékony megoldást keres, válassza használt polcrendszereinket! Minden, korábban használt polcunkat ellenőrizzük, válogatjuk, felújítjuk és újrafestjük, ezzel garantálva a hibátlan minőséget. Talál nálunk nehéz és raklaptároló állványt is. Kalkulátorunk segítségével néhány perc alatt kiszámíthatja a kívánt polcrendszer árát.

Kozuki Metál

Kozuki Metál

A trapézleme és cserepeslemez megrendelés összeállításakor figyelembe kell enni az átfedést. Az alábbi ábrákon lévő méretek alapján kiszámítható a táblák száma. Az első trapézlemez tábla teljes szélességben számítandó (T20 1115mm, T40 1055mm). A további trapézlemezek számításakor a hasznos szélességgel kell számolni. (hasznos szélesség=teljes szélesség-átfedés, T20 lemez esetén 1056mm, T40 lemez esetén 960mm) Csrepeslemez esetén teljes szélesség 1135mm, hasznos szélesség 1000mm Megrendelés készítésekor gondoljon a csavarokra, C és Z idomokra is.

Könnyűszerkezetes építés

Könnyűszerkezetes építés

A könnyűszerkezetes épületek külső térelhatárolását meg lehet oldani hagyományos - szilikát bázisú - építőanyagokkal (falazással, előre gyártott vasbeton födémekkel), valamint könnyűszerkezetes megoldásokkal. Miután az acélvázas csarnokrendszerek térelhatárolási alrendszerei az utóbbiakat alkalmazzák, a továbbiakban csak ezekkel foglalkozunk. Egyébként is, a könnyűszerkezetes építés az ismert előnyeit (gyors építés, nagyfokú variabilitás, átalakíthatóság) elveszítheti, ha térelhatárolása nem szerelt jellegű, és nem a szárazépítés elvei és módszerei alapján készül. A könnyűszerkezetes építési rendszerekhez csak olyan térelhatárolást szabad alkalmazni, amely kielégíti a tetőkre és a külső falakra előírt épületfizikai (hőszigetelési, hőtárolási, párazárási, akusztikai stb.), statikai, tűzállósági, tartóssági (korrózióvédelmi) követelmény rendszereket, és kapcsolata a vázhoz minden szempontból megoldott. Ez utóbbi fontossága miatt a fejlett rendszerek az acélvázzal együtt térelhatárolási alrendszereket is szállítanak. Vannak ugyanakkor olyan térelhatárolási alrendszerek, amelyeket többféle acélvázhoz fejlesztettek ki. Ezek ajánlásokat tartalmaznak az egyes váztípusokhoz történő kapcsolhatóságra. A térelhatárolások elhelyezkedése A külső térelhatároló szerkezetek lehetnek hőszigeteltek vagy hőszigetelés nélküliek.

Könnyűszerkezetes épületek, technológiák Könyvismertető

Könnyűszerkezetes épületek, technológiák Könyvismertető

Az ábrákkal és fotókkal gazdagon illusztrált könyv célja, hogy a könnyűszerkezetes építéssel foglalkozó részletes, átfogó szakmai mű szülessen, elosztva számos bizonytalanságot ezzel az építési móddal szemben. A könyv segítséget nyújt tervezőknek, kivitelezőknek és építőknek a könnyüszerkezetes házak megvalósításához.

Lakics

Lakics

A cégcsoport teljes körűen fel van készülve a korszerű hegesztett acélszerkezetek gyártására. A cégek struktúrájának kialakításánál elsősorban a gyártási technológiák sorrendbe történő állításának figyelembevételével igyekeztünk a helyi adottságok maximális kihasználása mellett a vevői igényekre koncentrálni, így az egyszerű táblalemezből a gyártási sor végén egy kompletten elkészített, forgácsolt végterméket tudunk előállítani.

Lani Építő Kft.

Lani Építő Kft.

Praktikus könnyűszerkezetű épületet szeretne? Válassza a Lani Építő Kft. minőségi és gazdaságos szolgáltatásait! Vállaljuk mobil garázsok, könnyű szerkezetes raktár, csarnokok, kerti és egyéb tárolók, kerítések építését és kihelyezését! Nálunk nincsenek adott méretek, egyedi igény szerint, professzionális eszközökkel kivitelezzük vevőink ötleteit és kívánságait! Látogasson el honlapunkra, tudjon meg többet szolgáltatásainkról és eddig munkáinkról. A honlapon megtekintheti választható színeink és technológiáinkat is. Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel és árajánlat kérésével forduljon szakképzett kollégáinkhoz a honlapon megadott elérhetőségeken!

Lignova

Lignova

A Lignova Készházak a milliárdos éves forgalmat elérő TAEG Zrt. önálló egységeként működő Fafeldolgozó Üzemben készülnek. A cég 25 éves házgyártási tapasztalattal rendelkezik és 2000. óta az ország egyik legnagyobb készház gyártójaként kínálja fa alapú nagypanelos technológiával készült termékeit. A nagypanelos technológia ellenőrizhető minőségű és magas készültségi fokú üzemi előregyártást eredményez, ami meggyorsítja a helyszíni szerkezetépítést. A Lignova Készházak korszerű épületszerkezete a műszaki előírásoknak minden tekintetben megfelel, emellett lehetőség van saját elképzelések megvalósítására is.

Hirdetés
Logtron -  raktártechnika (webáruház)

Logtron - raktártechnika (webáruház)

A Logron Kft. intralogisztikai (intralogisztika = üzemen vagy épületen belüli anyagmozgatás/-tárolás) termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Saját automata raktárakat és integrált raktárirányítási rendszereket (szoftver) fejleszt és gyárt. Folyamatosan bővülő, forgalmazott termékkínálatunk különféle műanyag tárolóládák, rekeszek, raklapok és BigBox-ok, fémpolcok és raklapos állványok, címkenyomtatók, címkék és kellékanyagok, mérlegek, padlójelölők és csomagológépek, anyagok, hogy csak egy párat nevezzünk.

LV- KOR

LV- KOR

Cégtörténet: 1984.-től egyéni vállalkozásként indult a tevékenységünk gépalkatrészek gyártásával. Később Betéti Társaság cégformában, lakatos és villamosipari tevékenységekkel kibővítve dolgoztunk.1997.-től a rozsdamentes acél termékgyártás lett a cég fő profilja,amit 2003.-tól Korlátolt Felelősségű Társaság cégformában gyakorolunk immár újonnan épült, korszerű telephelyünkön. A vállalkozás 100 %.-ban magántulajdonban van. Tevékenységünk: acél,- rozsdamentes acél termékek gyártása; szerkezetek, tartályok készítése és szerelése; korlátok, kerítések, kapuk készítése- szerelése; gépek, gépegységek átalakítása; szállítószalagok- pályák építése; hegesztőmunkák, s újabban takarítás-szolgáltatás is.

Madar és Madarvas Kft.

Madar és Madarvas Kft.

Madar és Madar Kft - vas és építőanyag kereskedés. 2009-től online árurendelési lehetőséggel, kedvező szállítási tarifákkal állunk kedves vásárlóink rendelkezésére. Forgalmazott termékeink: betonacél,síkháló,lemez,cső,huzal,acél,s zerszám,idomacél,rúdacél Szolgáltatásai n k: betonacél hajlítás, lakatos szerkezetek készítése, méretre darabolás.

MovingService

MovingService

- Belföldi és nemzetközi lakás és irodaköltöztetés, áruszállítás. - Lakás és irodaköltöztetés, áruszállítás és raktározás. - Ingyenes felmérés, szaktanácsadás és letölthető csomagolási segédlet - Csomagolási segédeszközök biztosítása.(dobozok, ragasztó szalag, légpárnás fólia, zsugorfólia, hullámpapír) - Teljes vagy részleges be és kicsomagolás (Full service) - Bútorszerelés, lapra szerelt új iroda és lakás bútorok összeszerelése. - Lakberendezési tárgyak le és felszerelése. (képek, fali polcok, csillárok, karnisok és kisszekrények szerelése akár betonfalra is!)

Műszerügyi és Méréstechnikai Közlemények 66. szám

Műszerügyi és Méréstechnikai Közlemények 66. szám

A roncsolásmentes vizsgálati eljárások alkalmazásában az elmúlt évtizedben új irányzat figyelhető meg. Míg korábban ezen eljárásokat csak az anyaghibák felderítésére, illetve anyagkeveredésnél használták, újabban fokozottan jelentkezik igény az anyagszerkezet és feszültségállapot roncsolásmentes vizsgálatára is. Így került a figyelem előterébe a mágneses Barkhausen-zaj mérésén alapuló eljárás. Ezen mérési eljáráson alapuló vizsgálatok és műszerek fejlesztésére alakult meg 1991-ben a Metalelektro Kft.. A cikkben az elmúlt évek során végzett vizsgálatok eredményein keresztül mutatjuk be a mérési eljárás alkalmazásának területeit.

Novodom Kft

Novodom Kft

Az elmúlt évtizedekben hazánkban is egyre nagyobb teret hódít a favázas építési mód, bár még nem éri el az Uniós átlagot. Mára az építtetők örömére nem csak az "ár" vonzó, hanem a komoly és minősített kivitelező csapat munkái alapján megfogalmazott megrendelői tapasztalatok: Hihetetlenül gyorsan épült fel a házunk! Alig kezdtek el alapozni, mikor már a burkolatokat rendelhettük! Az első télen is teljesen száraz volt! Nincsenek repedések?!! Nem hittem a szememnek a gázszámla láttán! Felvett hitelünk jelentős részét fedezi az energia megtakarítás! Egy hétvége alatt átalakítottuk a gyerekszobákat!. Ilyen és ehhez hasonló tapasztalatok növelik a könnyűszerkezetes családi házak jó hírét, ennek hatására az elmúlt években egyre összetettebb és még komolyabb szaktudást igénylő épületek épülnek.

Pallér Csarnok Kft.

Pallér Csarnok Kft.

Csarnokok és csarnokrendszerek tervezése és kivitelezése a Pallér Csarnok Kft. jóvoltából. Alapos, mindenre kiterjedő tervezés jellemzi a céget, melynek segítségével minden megrendelő elkerülheti a többletköltségek okozta bosszúságot. A kivitelezés előtt 3D-s tervet készítenek a megrendelők számára, hogy pontosan lássák, hogyan is fog kinézni a kész csarnok. Mindig fix árat szabnak ki az általuk elkészített épületekre, ezáltal nincsenek utólagos kiadások és nézeteltérések. Messze ők kínálják a legkedvezőbb árakat csarnoképítés terén. Segítségükkel, akár milliókat is megspórolhatnak a megrendelők.

Palmex Kft

Palmex Kft

Cégünk, a kilencvenes évek eleje óta épít könnyűszerkezetes ház­akat. Még abban az időben kezdtük meg ennek a korszerű technológiának a bevezetését, amikor Magyarországon még szinte ismeretlen volt ez az építési mód. Az elmúlt két évtized tapasztalatainak és az időközben bekövetkezett hatalmas technológiai fejlődésnek köszönhetően ma már rengeteg elégedett ügyfelünk és referenciánk van. Alapfilozófiánk a partnereinkkel való hosszú távú együttműködés, a megrendelő és vállalkozó közötti korrekt kapcsolat megteremtése és fenntartása. Volt módunk megtapasztalni, hogy az építőiparban folyó szigorú piaci versenyben történő helytállás kulcsa az igényes és tökéletes minőségű munka mellett, a magas szintű ügyfélkezelésben rejlik. Különösen büszkék vagyunk eddigi munkáinkra, ezért minden új megrendelőnk megbizonyosodhat házaink minőségéről, számos korábbi munkánk kívül-belül megtekinthető. Gyorsházak építésén kívül vállalunk hagyományos, téglaépítésű házak kivitelezését is. Kérjük tekintsék meg honlapunkat, és ha bármilyen információra lenne szükségük, írjanak, vagy hívjanak bizalommal a megadott elérhetőségeimen.

Tuti menü