Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Acélszerkezet linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Pannon - TempoBau [6. oldal]
részletek »

Acélszerkezet képes leírás: Pannon - TempoBau [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: acelszerkezet.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 112 db
Pannon Invest

Pannon Invest

A Pannon Invest ZRt. A magyar tulajdonú Pannon Invest Kft. 2000 májusában alakult, melynek megalapozása 1995-ben egyéni vállalkozásként kezdődött. Sikeres üzletpolitikánknak köszönhetően 2004 májusában részvény-társasággá alakultunk át. Sikereink legfontosabb tényezője, a korszerű anyagokkal, technológiákkal végrehajtott jó minőségű munkavégzés. Szavatolni tudjuk, hogy az általunk lebonyolított beruházásoknál megbízható tervezői, beszállítói háttér álljon rendelkezésre. Fővállalkozásban és generálkivitelezésben vállaljuk az egész ország területén iparcsarnokok és könnyűszerkezetes lakóépületek kivitelezését. Megfontolt vállalkozáspolitikával megrendelőink által megkövetelt állandó minőséggel törekszünk piacvezető elképzeléseink megvalósítására. Legfontosabb célunknak tekintjük, hogy ügyfeleink számára teljeskörű - minden apró részletre kiterjedő- szolgáltatást nyújtsunk, sok esetben az építőipari munkákon felül is. Partnereink mindegyikét a lehető legnagyobb gondossággal válogattuk meg - valamennyien igen magas minőséget nyújtó és megbízható hazai és EU-s cégek - így bevonásuk esetén az általuk végzett munkáért a Pannon Invest nem hogy kezeskedik, de garanciát is vállal!

Pavilon Bt.

Pavilon Bt.

Cégünk 1992-től látja el ügyfeleit fémkonténerekkel valamint fémszerkezetekkel. Kezdve az egyszerű fémipari termékektől (kerítés, kapu, korlát, előtető, díszkerítés, toló-, úszókapu, stb.) a sok időt és precizitást igénylő könnyűszerkezetes épületek gyártásán és javításán át a különböző konténerek (lakókonténerek, elárusító pavilonok, nyaralók, stb.) gyártásáig.

PEM Buildings - csarnoképítés

PEM Buildings - csarnoképítés

A PEM acélszerkezetű csarnokok építésével foglalkozik. Magyarországon 1992 óta van jelen. A PEM Gmbh a Zeman vállalatcsoport tulajdona, mely csoport a könnyűszerkezetes építés területén jelentős gyártási és eladási tapasztalattal, valamint széleskörű termékskálával és szabadalmazott rendszerekkel rendelkezik. A weboldalon megtalálhatóak a PEM szolgáltatásai, termékei, tanúsítványai és referenciái.

Pitkó-Cocoon

Pitkó-Cocoon

A Pitkó Cocoon Hungary Kft elődcégeit tekintve már több mint 10 éves múltra tekint vissza a hazai építőiparban. Az évek során több építőipari trend között válogatva, partnercégeket szelektálva jutott el mai formájára. Kezdetben Mosonmagyaróvár és környékére koncentrálódott a tevékenység, de a munkák szervezettségének optimalizálásával már nem jelentett gondot egy zalaegerszegi vagy budapesti megrendelés teljesítése sem. Jelenleg nyugat-Magyarország egyre több és távolabbi városaiban képviseltetjük magunkat épületeinkkel, partnereinkkel. A kivitelezés mellett, megnőtt a beruházási oldal erősítése. Egyre több saját erőből épített sorházzal, társasházzal jelent meg a cég a piacon, ezzel is prezentálva súlyát a versenytársak között. A 2006-os évtől a fejlődés következő lépéseként önálló bevezetésre került a Pitkó fémházas rendszer, amit a cég hazánkban és Szlovákia területén egyedüli forgalmazóként jegyez.

Polcház Kft. salgó polc forgalmazás

Polcház Kft. salgó polc forgalmazás

Új és használt Dexion- Salgó polcokból, raklapos tárolásra alkalmas állványrendszerekből, méret választékkal rendelkezünk, így raktárkészletünkből azonnali vásárlási és szállítási lehetőséget biztosítunk. Kis és nagy mennyiségében egyaránt. Kollégáink sokéves tapasztalattal rendelkeznek raktártechnika területén így a tervezéstől a szerelésig , gyakorlati ismereteikkel , ötleteikkel tudják támogatni az elképzeléseket a megvalósulásig. Továbbá vállaljuk a meglévő polcrendszereinek bontását, átköltöztetését és újraépítését az ország egész területén.

Raktári állványrendszerek

Raktári állványrendszerek

Raktározási állványrendszerek: polcos állványrendszerek,raklapos állványrendszerek,galéria,bemutatópolc,n ehézraktári állványrendszerek,könnyűpolcos állványrendszerek,szálanyag tárolók,használt raktári állványrendszerek, Árumozgatás:Kézikocs ik, molnárkocsik,asztali kocsi,hordószállító,szemeteszsák állvány.

Raktech raktártechnika

Raktech raktártechnika

Korunk elvárásainak megfelelő raktári polcrendszerek választékát kínáljuk kis és nagy felhasználók részére. Célunk, hogy felkészült csapatunkkal, szakmai és emberi hozzáállásunkkal olyan innovatív megoldásokat nyújtsunk partnereinknek, melyek tartós logisztikai megoldást biztosítanak számukra. Kínálatunkban megtalálhatók: karos és gördíthető állványok, raklaptárolók, csavaros és csavarmentes salgó polcok, Inox polcok és egyéb raktári kiegészítők. A gördíthető polcos állványrendszer az irattárolás innovációja. Nagy mennyiségű iratanyag, apró alkatrész elhelyezésére szolgál. Elemei a nagy teherbírású alvázak, és a mozgatni kívánt polcos állványrendszer.

Ralda-Fém

Ralda-Fém

A Ralda-FÉm Kft 2004-ben alakult családi vállalkozásként, kizárólag magántőkéből és azóta is töretlenül fejlődik. Fő tevékenységi körünkbe tartozik, fő és alvállalkozásban végzett építőipari kivitelezések készítése. Daruzott és daruzatlan acélszerkezetes csarnokok építése, a burkoláshoz a megrendelő igénye szerint trapézlemez vagy poliuretán hab hőszigetelési szendvicspaneleket alkalmazunk. Az általunk épített csarnokokkal maximálisan igazodunk vevőink igényeihez. Így szerkezetekkel és burkolatokkal az épület funkciójának leginkább megfelelő anyagokat alkalmazzuk. Az épületek statikai és építész terveit megbízott tervező csoportunk készíti. Szerkezeteink üzemileg hegesztett, festett, helyszínen csavarozott kapcsolatokkal készülnek. Korrózióvédelem: szerkezet típustól és igénybevételtől függően hagyományos festés, tűzgátló festés vagy tüzihorganyzás lehetséges.

Rozsdamentes acél termékek

Rozsdamentes acél termékek

Ha tartós, megbízható alapanyagra van szüksége, az inox a jó választás. Rozsdamentes acél lemezek, perforált lemezek, fittingek, csövek, csőszerelvények, idomacélok stb...széles választékban az Inomix Kft.- nél. Az Inomix Kft.- nél szinte mindent megtalál, ami rozsdamentes acéllal kapcsolatos. Inox lemezek, fittingek, csőszerelvények, idomacélok stb...

Hirdetés
Ruukki

Ruukki

A Rautaruukki cégcsoport fém alapú elemeket, rendszereket és komplett megoldásokat gyárt az Építőipar és Gépipar számára. Széleskörű termékskálával és ezeket kiegészítő szolgáltásokkal rendelkezik. A cégcsoport 2004 óra a Ruukki márkanevet használja.

Sa-vario Kft.

Sa-vario Kft.

A Sa-vario Kft. az elmúlt tizenöt évben több száz könnyűszerkezetes házat épített fel. Tapasztalataink szerint sokan azért döntöttek a készház mellett, mert elnevezéséhez híven, tényleg gyorsan, pár hónap alatt elkészül, míg mások azt vették fontolóra, hogy a kiválóan hőszigetelt könnyűszerkezetes épület fűtési költsége nagyságrendekkel kisebb, mint egy hagyományos falazással épült házé. Másoknak inkább a kedvező ár imponált, s olyanok is szép számmal akadtak, akik a környezetbarát technológia, vagy éppen a karcsúbb szerkezetből adódó nagyobb hasznos lakterület miatt határoztak az általunk épített favázas épületek mellett. Van, aki értelmi megfontolásból, s van, aki érzelmi alapon döntött, s persze az sem véletlen, hogy éppen mellettünk!

Stahl

Stahl

Technikai és humán lehetőségeink, felkészültségünk, valamint megszerzett tanúsítványaink alkalmassá tesznek bennünket különböző acélszerkezetek, nyomástartó edények és csővezetéki tartószerelvények, valamint veszélyes anyagtároló berendezések, tartályok gyártására, tervdokumentációk elkészítésére. Telephelyünk a sajókeresztúri ipartelepen található 4.000 m2-es gyártó csarnokkal, valamint több kisebb kiszolgáló egységnek otthont adó épületegyüttessel. Egyedi acélszerkezeti gyártások a hozzá tartozó forgácsolási munkákkal, valamint a gyártott szerkezetek helyszíni szerelése, megrendelésekhez kapcsolódó létesítési és kiviteli tervek elkészítése. Tevékenységi területek Építőipar Bebetonozott acélszerkezetek Ipari és kereskedelmi acélszerkezetű épületek gyártása, szerelése és burkolása Hidak, hídkorlátok, átereszek Kapuk, kerítések, egyedi nyílászárók gyártása és építése Állványelemek gyártása Acélváz szerkezetű csarnokok kivitelezése

Steel-Studio

Steel-Studio

Számunkra fontos, hogy határidőre elkészítsük megrendeléseinket és minőségileg a legjobbat nyújtsuk ügyfeleinknek. Egy nagy volumenű építkezésnél nagyon fontos tényező a jó ár és a határidőre elvégzett munka. Ha a gépezet egyik fogaskereke késik, akkor a többi sem tud megfelelően hajtani. Mi mindig igyekszünk megfelelni a követelményeknek! Épületek, csarnokok tetőszerkezetének és vázszerkezetének kialakítását vállaljuk!

Süd-Alu

Süd-Alu

A Süd-Alu Kft több mint 10 éve áll Partnerei rendelkezésére. Ismerkedjen meg velünk és tevékenységeinkkel, melyek között bizonyosan talál olyat, mely felkeltheti érdeklődését. Cégünk hódmezővásárhelyi és szentesi telephelyein a magasan képzett kollégák kiemelt gondot fordítanak a piac magas minőségi követelményeinek kielégítésére.

T&T Technik

T&T Technik

A jelenlegi T&Technik Kft-t, mint Gépállomást alapították 1949-ben, mely 1954-től Gépjavítóként működött. HÓDGÉP néven 1972-töl előtérbe került a gépgyártás, elsősorban a mezőgazdasági szállító eszközök és a vontatott betakarító gépek, melyeket később felváltottak az önjáró kombájnok. A HÓDGÉP vállalat 1990 után a privatizációs folyamat eredményeként 1995-től magántulajdonba került. A gyár profilja, a piaci igényekhez alkalmazkodva, a hagyományos mezőgazdasági gépgyártás mellett a környezetvédelmi kommunális berendezések, hulladéktömörítő prések, hagyományos és szelektív hulladékgyűjtő konténerek, valamint igény szerinti speciális konténerek, tartályok, kovácsolt épület-, és tér díszítőelemek, szállítóeszközök gyártása, forgalmazása belföldre és külföldre egyaránt. Ezen kívül vállaljuk tárolószínek, csarnokok, bármilyen fémszerkezet kivitelezését, műszaki rajz vagy akár egyeztetés alapján is - alapanyagtól a festett késztermékig.

Társ-95 Kft.

Társ-95 Kft.

Társ-95 Kft. közel két hektáros telephelye Debrecen keleti ipari területén található. Rendelkezünk nagy alapterületű, daruzott gyártócsarnokokkal, raktárépülettel, korszerű iroda és szociális épülettel. Házon belül valósítjuk meg az acélszerkezet gyártás minden lépését a revétlenítéstől, darabolástól a lakatos - hegesztő - forgácsoló munkákon át a felületkezelésig. Helyszíni szerelési feladatokra gyakorlott szerelőcsapatunk , kiterjedt személyszállító és tehergépjármű parkunk rendelkezésre áll. Építőipari kivitelezési munkákat teljes körű lebonyolítással, társaságunkkal szoros kapcsolatban együtt dolgozó tervezőkkel, alvállalkozói körrel és beszállítókkal együttműködve végzünk.

TempoBau 2000

TempoBau 2000

A Tempo-Bau 2000 Kft a közelmúltban családi vállalkozásként lett alapítva, hangsúlyozottan a folyamatos fejlődést szem előtt tartó, vagyonnal rendelkező, épülő cég. Tulajdonosai 1996 óta foglalkoznak építőipari acélszerkezetek, konténerek és építőipari berendezések gyártásával, illetve acélszerkezetek építésével, könnyűszerkezetes borításával. Az utóbbi időszakban főként az építőipari kivitelezés lett a tulajdonosi fő profil. Telephelyünkön rendelkezünk a vállalt munkák megvalósításához szükséges saját tulajdonú állványrendszerekkel, targoncákkal, autódaruval, kis teher gépjárművekkel, hegesztő trafókkal - inverterekkel, kis és nagy teljesítményű ütve csavarozó és csavarbehajtó gépekkel, szintezőműszerekkel, illetve egyéb célirányú szerszámkészletekkel; valamint mobil-, ill. telepített hajlító és daraboló gépekkel, az élhajlított szegő elemek és hidegen hajlított lemezalapú profilok gyártásához (3 fm / db hosszúságig). A munkaterületeken saját tulajdonú lakó-, iroda és raktár konténereket helyezünk el. Amennyiben a megrendelő szükségét érzi, úgy képesek vagyunk jelentős, a gyártásban is üzemeltethető nagyteljesítményű (500 A kapacitású) vízhűtéses hegesztőgépeket, plazma és lángvágó apparátokat is biztosítani a helyszínen.

Tuti menü