Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Acélszerkezet linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Térváz - Zsiki [7. oldal]
részletek »

Acélszerkezet képes leírás: Térváz - Zsiki [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: acelszerkezet.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 112 db
Térváz

Térváz

Fémszerkezetek gyártása saját tulajdonú 7000 m2-es daruzott üzemcsarnokban történik. Korszerű NC vezérlésű lemezmegmunkáló, idomvágó és lyukasztó, digitális szögmérős fűrészgépek, védőgázas hegesztő berendezések állnak rendelkezésre. A gyártást saját szakembereink végzik, akik gyakorlott szerkezetlakatosok, minősített hegesztők, tapasztalt irányítók. Megbízható, rövid határidővel teljesítő, állandó szállítók stabil minőségű anyagaival dolgozunk.

Tesz-97 Kft

Tesz-97 Kft

Az építőiparban és a magasépítészetben szerzett több éves tapasztalatszerzés után 1997-ben alapítottuk meg a TESZ-97 Kft-t. Cégünket dinamikusan fejlődő ágazat, így újabb és újabb kihívások sarkallták arra, hogy minden helyzetben meg tudjunk felelni ügyfeleink, partnereink követelményeinek. A kezdetekben családi vállalkozásként indult cégünk telephelye az évek során kinőtte magát, így 2009-től már a dabasi ipari parkban folytatjuk a munkát. Fő tevékenységi körünk az acélszerkezetek gyártása és szerelése, csarnok rendszerek, könnyűszerkezetes tetők kivitelezése, mely kiegészül családi házak tetőfedésével és ereszcsatorna rendszerek kiépítésével.

Thermopanel, trapézlemez, szelemen forgalmazása

Thermopanel, trapézlemez, szelemen forgalmazása

A hajdu-trapez oldalon acélszerkezetes épületekhez talál thermopanelt, trapézlemezt, szelement és teherhordó trapézlemezt. Ásványgyapotos és polisztirolos thermopanel forgalmazása tetőhöz és oldalfalhoz egyaránt. A thermopaneleken túl tetőszerkezethez és oldalfal szerkezethez szükséges C és Z szelemenk forgalmazása. Öntartó trapézlemezek forgalmazása födémekhez, bennmaradó zsaluzathoz.

Tornyos és Társa

Tornyos és Társa

A vállalkozás 1993-ban, családi vállalkozásként indult. Fő tevékenységi körünk az épületlakatos acél- és csarnokszerkezetek gyártása, a Lindab márkakivitelezés és a Lindab márkakereskedelem. Fő profilunk az egyedi és típus-épület acél vázszerkezetek gyártása és szerelése, tetőfedés és oldalfal burkolatok készítése egyrétegű és hőszigetelt kivitelben, Lindab anyagokból. Ezen csarnokrendszerek magába hordozzák a könnyűszerkezetes építési mód minden előnyét. A gazdaságos szerkezeti kialakítás mellett, az elvárásoknak és az igényeknek a lehető legmegfelelőbb burkolati rendszereket kínálunk Ezeket a könnyűszerkezetes csarnokokat többnyire kompletten, nyílászárókkal bádogos szerkezetekkel együtt, teljesen készre szerelve adjuk át. A csarnok mérete, tömege, formája tág határok között tervezhető, a funkciónak, a térigénynek illetve az egyedi építészeti elképzeléseknek megfelelően. A felhasználási területük igen sokrétű, szinte minden igény kielégíthető. Minden esetben tételes árajánlatot és igény szerint szakmai tanácsadást biztosítunk megrendelőink részére.

Turbo Pegazus

Turbo Pegazus

Cégünk 2000-ben alakult családi vállalkozásként. Kezdő profilunk a másodosztályú német minőségű szendvicspanelek importálása, ill. magyarországi forgalmazása volt. 2001-ben tevékenységünket kiegészítettük másodosztályú festett lemezek értékesítésével is, mint síklemez ,mint trapézlemez formában. 2002-ben bővítettük szolgáltatásainkat élhajlításokkal, vagyis festett lemezek profilozásával. Ügyfeleink igényeit követve a következő évben, 2003-ban elkezdtük az acélszerkezetek, csarnokvázak gyártását, forgalmazását, illetve egyéb szerkezeti lakatos munkák kivitelezését is. Ebben az évben kezdtük el a szendvicspanelből készített nyílászárókat gyártani (bejárati ajtók, kétszárnyú kapuk). A kapuk gyártása maga után vonta a szekcionált garázskapuk forgalmazását is. Cégünk egyedinek számít még mai napig is, hogy elérhető áron lehet kapni külön garázskapu alkatrészeket és külön szekcionált garázskapupanelt. 2004-ben trapézlemezgyártó gépsorunkat üzembe helyeztük. Ebben az évben kezdtük el ügyfeleink igényeit figyelembe véve bővíteni szolgáltatásainkat a teljes kivitelezéssel, az általunk gyártott csarnokvázak felépítésével, forgalmazott termékeink burkolási munkálataival. Telephelyünk folyamatosan bővül.

Vas Színesfém Kft

Vas Színesfém Kft

Vas-Színesfém Kft 1994-es megalakulása óta színesfém félgyártmányok, ipari műanyagok és nemesacélok forgalmazásával foglalkozik. Vásárlóink között tudhatjuk a győri, a mosonmagyaróvári, székesfehérvári, illetve a móri ipari park több multinacionális cégét is. Pontos és szakszerű kiszolgálás, szabászgépeken történő méretre vágás és saját gépkocsikkal történő házhoz szállítás várja a vásárlókat.

Vastech

Vastech

A Vastech Kft 1989-ben magánszemélyek tőkéjéből alakult. Fő tevékenységi területe épület acélszerkezet gyártás. Emellett az acélszerkezetek tervezésével, szerelésével, műanyag ablakok gyártásával, szerelésével és épület gépészeti tervezéssel is foglalkozunk. Időnként fővállalkozásban is vállalunk könnyűszerkezetes építést, melyet alvállalkozók bevonásával tudunk elvégezni. Igény esetén rozsdamentes acélokból szennyvíztelepi berendezések szerkezetét készítjük, melyet több nyugati országba exportálunk.

Verzió-Car Kft

Verzió-Car Kft

Acélszerkezetek gyártása és acélcsarnokok tervezése és komplett kivitelezése. Vállaljuk egy darabos és kis szériás fémmegmunkálási megbízások lebonyolítását, alkatrészek legyártását forgácsolással és vízvágással, illetve lemez alkatrészek gyártását, lemezmegmunkálás, lemez élhajlítás, lemezdarabolás és préselés.

Zsiki Építőipari Kft.

Zsiki Építőipari Kft.

Cégünk tevékenységeihez rendelkezünk megfelelő létszámú, képzett szakemberekkel , elegendő szerszámkészlettel és gépjárművel melyek lehetővé teszik , hogy az ország illetve EU bármely pontján elvégezhessük a megrendelt munkáinkat.

Hirdetés
Zsiki Kft

Zsiki Kft

Cégünk tevékenységeihez rendelkezünk megfelelő létszámú, képzett szakemberekkel , elegendő szerszámkészlettel és gépjárművel melyek lehetővé teszik , hogy az ország illetve EU bármely pontján elvégezhessük a megrendelt munkáinkat. Főbb tevékenységeink: - Betonozott acélszerkezetek - Ipari , mezőgazdasági, kereskedelmi acélszerkezetű épületek gyártása kivitelezése akár szerelőipari kulcsrakész állapotig. - Acélváz szerkezetű csarnokok kivitelezése (tetőfedéssel és burkolással) - Könnyűszerkezetes házak kulcsrakész állapotig - Hűtőházak és hűtőkamrák (szendvicspanel) - Tetőfedés cserepes lemezzel (Gazdasági épületeknek : Trapézlemez , Szendvicspanel) - Könnyűszerkezetes garázsok illetve mellék épületek

Tuti menü