Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könnyűszerkezetes Házak képes leírás - Acélszerkezet.tlap.hu
részletek »

Könnyűszerkezetes Házak - Acélszerkezet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: acelszerkezet.tlap.hu » Könnyűszerkezetes Házak
Keresés
Találatok száma - 15 db
Anico Készházak

Anico Készházak

Magyarországon a családi ház építés területén nincs nagy múltjuk a szerelt házaknak, ám napjainkban a megépített készházak, könnyűszerkezetes épületek száma rohamosan nő. Érdemes megnézni, milyen okok vezetnek egy családi házat építeni szándékozót arra, hogy a készház, könnyűszerkezetes technológiát válassza. Egy készházban a belső kialakításban minden olyan anyag, esztétikai elem, belsőépítészeti elképzelés megvalósítható, mint ami a falazott kivitelű épületben. Néhány mondatba összeszedtük az ANICO Kft. készházai és a hagyományos technológiával (téglával) épült lakóházak közötti különbségeket.

Arcus-Bau

Arcus-Bau

Könnyűszerkezetes és hagyományos technológiával épülő családi házak, ipari és mezőgazdasági épületek kivitelezése. Földmunjka, utólagos hőszigetelés, vagy akár bontás! ARCUS-BAU Építőipari és kereskedelmi Kft. Kérem, forduljon hozzánk bizalommal! Ajánlatkérést követő 72 órán belül alaprajzi vázlatot és árajánlatot küldünk.

Családi ház építés

Családi ház építés

Napjainkban a hagyományos építőipar az egész világon kezd háttérbe szorulni, helyettük, innovatív új építési rendszerek jelennek meg. Magyarországon, szemben a nyugati szomszédainkkal még mindig komoly hagyományai vannak a téglaház építésének. Nyugaton, északon, és a tengerentúlon, ahol már régen nem támogatják a gáz árát államilag a könyűszerkezetes házak egyeduralkodókká váltak. Azonos falvastagság mellett egy téglaházzal szemben, akár 4x jobban szigetelnek, arról nem is beszélnek, hogy 15 cm helyet fogalalnak az alapozásból, nem 40 cm-t. Itt a Kárpát Medencében az emberek nagy része még mindig a jó bevált téglát részesítik előnyben, ha építkezni szeretnének. Ennek fő oka az, hogy a Magyar ember a bevált tradíciókat követi. De hát mit is követne, hiszen az iskolákban nem tanítanak könnyűszerkezetes építőmestereket, és az egyetemeken sem található könnyűszerkezet tervező szak. Abban az esetben ha Ön építeni szeretne és nem kíván eltérni a szülei, nagyszülei bevállt építési módjától, akkor mi nagyon szívesen megvalósítjuk az Ön otthonát.

Graco Reactor purhab és poliurea bevonat szóró gépek

Graco Reactor purhab és poliurea bevonat szóró gépek

Graco Reactor kétkomponensű purhab habszóró gépek forgalmazása. Széles körben elismert globális piacvezető Graco Reactor poliuretán hab és poliurea bevonat szóró rendszerek és tartozékai magyarországi szerződött képviselete. A kétkomponensű helyszínen szórási eljárással előállítható zártcellás kemény poliuretán habok kiváló hő és vízszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Szórt nyitott cellás polyuretán hab szigetelés. Szórással felvitt, vízbázisú hőszigetelő anyag, amellyel egyrészt pénz takarítható meg, másrészt hozzájárul a lakók egészségének megőrzéséhez is. A felvitelt követően a hab 1:100 arányban tágul, ezáltal teljes mértékben kompakt, légmentesen záródó, víztaszító, mindenféle tökéletlen illesztéstől mentes hőszigetelő réteget képez.

Házépítés

Házépítés

Cégünk olyan könnyűszerkezetes házak teljes kivitelezésével foglalkozik, amelyek energiaellátását 100%-ban napelemek biztosítják. Szeretnénk olyan igényes építőipari tevékenységet folytatni, ami nem csak építkezésben, tervezésben, de tanácsadásban is élen jár. Hasznos lehet azoknak is akik, csak érdeklődnek a modern építészet iránt. Oldalunk érdekes cikkeket is fog majd közölni, új, színes képekkel és tartalommal.

Horizont Készház

Horizont Készház

A Horizont® kiemelten energiatakarékos építési rendszer. Megalakulásakor a cég kanadai bitumenes zsindelyek és egyéb építőanyagok Import-exportálása mellett, kis és nagykereskedelemmel foglalkozott, országszerte 120 viszonteladóval ma is működő hálózatán keresztül. A cég eredményes működése lehetővé tette, hogy 1996-ban dél-Pesten egy közel kéthektáros telephelyet vásároljon, amely ma is a cég központi irodája, raktárbázisa és gyártó, szerelő csarnokainak színhelye. 2007-ben elkészítettük a Horizont technológia 3. generációs gépét, mely fél milliméter pontossággal képes a profilokat elkészíteni, valamint a termelési sebessége háromszorosa az elődjénél. Az új gépünkkel lehetőség nyílt napi 3 darab 100-120m2-es méretű családi ház acélszerkezeti profiljainak legyártására. Terveink között szerepel egy gyorsan telepíthető mobil gyártó-szerelő üzem, amely egy nagyobb projekt helyszínére szállítva lényegesen felgyorsítaná a termelést és kiküszöbölné a közúti szállítással járó magas költséget. Úgy gondoljuk, elméleti és gyakorlati tapasztalatunkra támaszkodva, hogy ez az építéstechnológia forradalmasíthatja az építőipart.

Iroda és lakó konténerek

Iroda és lakó konténerek

A Eurobox Hungary Kft. csapata több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek tengeri és raktárkonténerek konténerek forgalmazásával, bérbeadásával. Egyedi konténer gyártással is foglalkoznak, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb méretű, és színű konténert. A container.hu oldalon hatalmas konténer választék várja az oldalra látogatókat, a szállitásra alkalmas konténerek mellett mobiliroda és hűtő konténer is megtalálható. A container.hu oldal üzemeltetője az Eurobox Hungary Kft., telephelye Budapesten, az Ócsai úton kényelmesen megközelíthető helyen található.

Készház Világ

Készház Világ

Ha Ön a jövőben építkezni szeretne, de még nem döntötte el, hogy hagyományos módon épített vagy könnyűszerkezetes ház lenne-e megfelelőbb, akkor tekintse meg cégünk weboldalát, ahol számos fontos információt kaphat a készházak és gyorsházak építési technologiájával kapcsolatban. A készház terveit a megrendelő egyedi igényeivel összhangban készítjük el, így leendő otthona tökéletesen ki fogja elégíteni az Ön igényeit és elvárásait.

Lignova

Lignova

A Lignova Készházak a milliárdos éves forgalmat elérő TAEG Zrt. önálló egységeként működő Fafeldolgozó Üzemben készülnek. A cég 25 éves házgyártási tapasztalattal rendelkezik és 2000. óta az ország egyik legnagyobb készház gyártójaként kínálja fa alapú nagypanelos technológiával készült termékeit. A nagypanelos technológia ellenőrizhető minőségű és magas készültségi fokú üzemi előregyártást eredményez, ami meggyorsítja a helyszíni szerkezetépítést. A Lignova Készházak korszerű épületszerkezete a műszaki előírásoknak minden tekintetben megfelel, emellett lehetőség van saját elképzelések megvalósítására is.

Hirdetés
MovingService

MovingService

- Belföldi és nemzetközi lakás és irodaköltöztetés, áruszállítás. - Lakás és irodaköltöztetés, áruszállítás és raktározás. - Ingyenes felmérés, szaktanácsadás és letölthető csomagolási segédlet - Csomagolási segédeszközök biztosítása.(dobozok, ragasztó szalag, légpárnás fólia, zsugorfólia, hullámpapír) - Teljes vagy részleges be és kicsomagolás (Full service) - Bútorszerelés, lapra szerelt új iroda és lakás bútorok összeszerelése. - Lakberendezési tárgyak le és felszerelése. (képek, fali polcok, csillárok, karnisok és kisszekrények szerelése akár betonfalra is!)

Novodom Kft

Novodom Kft

Az elmúlt évtizedekben hazánkban is egyre nagyobb teret hódít a favázas építési mód, bár még nem éri el az Uniós átlagot. Mára az építtetők örömére nem csak az "ár" vonzó, hanem a komoly és minősített kivitelező csapat munkái alapján megfogalmazott megrendelői tapasztalatok: Hihetetlenül gyorsan épült fel a házunk! Alig kezdtek el alapozni, mikor már a burkolatokat rendelhettük! Az első télen is teljesen száraz volt! Nincsenek repedések?!! Nem hittem a szememnek a gázszámla láttán! Felvett hitelünk jelentős részét fedezi az energia megtakarítás! Egy hétvége alatt átalakítottuk a gyerekszobákat!. Ilyen és ehhez hasonló tapasztalatok növelik a könnyűszerkezetes családi házak jó hírét, ennek hatására az elmúlt években egyre összetettebb és még komolyabb szaktudást igénylő épületek épülnek.

Palmex Kft

Palmex Kft

Cégünk, a kilencvenes évek eleje óta épít könnyűszerkezetes ház­akat. Még abban az időben kezdtük meg ennek a korszerű technológiának a bevezetését, amikor Magyarországon még szinte ismeretlen volt ez az építési mód. Az elmúlt két évtized tapasztalatainak és az időközben bekövetkezett hatalmas technológiai fejlődésnek köszönhetően ma már rengeteg elégedett ügyfelünk és referenciánk van. Alapfilozófiánk a partnereinkkel való hosszú távú együttműködés, a megrendelő és vállalkozó közötti korrekt kapcsolat megteremtése és fenntartása. Volt módunk megtapasztalni, hogy az építőiparban folyó szigorú piaci versenyben történő helytállás kulcsa az igényes és tökéletes minőségű munka mellett, a magas szintű ügyfélkezelésben rejlik. Különösen büszkék vagyunk eddigi munkáinkra, ezért minden új megrendelőnk megbizonyosodhat házaink minőségéről, számos korábbi munkánk kívül-belül megtekinthető. Gyorsházak építésén kívül vállalunk hagyományos, téglaépítésű házak kivitelezését is. Kérjük tekintsék meg honlapunkat, és ha bármilyen információra lenne szükségük, írjanak, vagy hívjanak bizalommal a megadott elérhetőségeimen.

Pannon Invest

Pannon Invest

A Pannon Invest ZRt. A magyar tulajdonú Pannon Invest Kft. 2000 májusában alakult, melynek megalapozása 1995-ben egyéni vállalkozásként kezdődött. Sikeres üzletpolitikánknak köszönhetően 2004 májusában részvény-társasággá alakultunk át. Sikereink legfontosabb tényezője, a korszerű anyagokkal, technológiákkal végrehajtott jó minőségű munkavégzés. Szavatolni tudjuk, hogy az általunk lebonyolított beruházásoknál megbízható tervezői, beszállítói háttér álljon rendelkezésre. Fővállalkozásban és generálkivitelezésben vállaljuk az egész ország területén iparcsarnokok és könnyűszerkezetes lakóépületek kivitelezését. Megfontolt vállalkozáspolitikával megrendelőink által megkövetelt állandó minőséggel törekszünk piacvezető elképzeléseink megvalósítására. Legfontosabb célunknak tekintjük, hogy ügyfeleink számára teljeskörű - minden apró részletre kiterjedő- szolgáltatást nyújtsunk, sok esetben az építőipari munkákon felül is. Partnereink mindegyikét a lehető legnagyobb gondossággal válogattuk meg - valamennyien igen magas minőséget nyújtó és megbízható hazai és EU-s cégek - így bevonásuk esetén az általuk végzett munkáért a Pannon Invest nem hogy kezeskedik, de garanciát is vállal!

Pitkó-Cocoon

Pitkó-Cocoon

A Pitkó Cocoon Hungary Kft elődcégeit tekintve már több mint 10 éves múltra tekint vissza a hazai építőiparban. Az évek során több építőipari trend között válogatva, partnercégeket szelektálva jutott el mai formájára. Kezdetben Mosonmagyaróvár és környékére koncentrálódott a tevékenység, de a munkák szervezettségének optimalizálásával már nem jelentett gondot egy zalaegerszegi vagy budapesti megrendelés teljesítése sem. Jelenleg nyugat-Magyarország egyre több és távolabbi városaiban képviseltetjük magunkat épületeinkkel, partnereinkkel. A kivitelezés mellett, megnőtt a beruházási oldal erősítése. Egyre több saját erőből épített sorházzal, társasházzal jelent meg a cég a piacon, ezzel is prezentálva súlyát a versenytársak között. A 2006-os évtől a fejlődés következő lépéseként önálló bevezetésre került a Pitkó fémházas rendszer, amit a cég hazánkban és Szlovákia területén egyedüli forgalmazóként jegyez.

Sa-vario Kft.

Sa-vario Kft.

A Sa-vario Kft. az elmúlt tizenöt évben több száz könnyűszerkezetes házat épített fel. Tapasztalataink szerint sokan azért döntöttek a készház mellett, mert elnevezéséhez híven, tényleg gyorsan, pár hónap alatt elkészül, míg mások azt vették fontolóra, hogy a kiválóan hőszigetelt könnyűszerkezetes épület fűtési költsége nagyságrendekkel kisebb, mint egy hagyományos falazással épült házé. Másoknak inkább a kedvező ár imponált, s olyanok is szép számmal akadtak, akik a környezetbarát technológia, vagy éppen a karcsúbb szerkezetből adódó nagyobb hasznos lakterület miatt határoztak az általunk épített favázas épületek mellett. Van, aki értelmi megfontolásból, s van, aki érzelmi alapon döntött, s persze az sem véletlen, hogy éppen mellettünk!

Tuti menü